NOVI DETALJI NESREĆE U SEVOJNU: Auto podleteo pod autobus, poginula Novosađanka, njen muž u teškom stanju, s njima bilo i dete
Foto: Profimedia

vraćali se s odmora

NOVI DETALJI NESREĆE U SEVOJNU: Auto podleteo pod autobus, poginula Novosađanka, njen muž u teškom stanju, s njima bilo i dete

Crna Hronika -

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na magistrali kroz Sevojno poginula je Novosađanka stara 35 godina, njen suprug je sa teškim povredama prebačen u užičku Opštu bolnicu a u bolnici je i dete koje nije životno ugroženo.

Nesreća se dogodila jutros kada se automobil u kome je bila porodica iz Novog Sada sudario sa autobusom a žena je nešto kasnije podlegla povredama zadobijenim u tom udesu.

Po još nezvaničnim podacima, nesreća se dogodila blizu Valjaonice bakra kada se "reno senik" u kome su bili Novosađani i koji je dolazio iz pravca Užica sudario sa lokalnim autobusom koji saobraća na liniji Sevojno Užice.

Prema prvim rezultatima istrage „senik“ je iz još uvek neutvđenih razloga prešao u suprotnu kolovoznu traku i sudario se sa autobusom.

Žena koja je u automobila bila na mestu suvozača bila je živa kada je na mesto udesaa stigla hitna pomoć, prevežena je u užičku bolnicu ali je, nažalost, uprkos svim naporima lekara preminula.

U putničkom vozilu bilo je mnogo prtljaga pa se pretpostavlja da se porodica iz Novog Sada vraćala sa odmora.

Kurir.rs/Z. Š.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja