3 GODINE OD UBISTVA MIŠE OGNJANOVIĆA: Ova žena je jutros prva došla na grob likvidiranog advokata FOTO
Foto: Nikola Anđić

godišnjica

3 GODINE OD UBISTVA MIŠE OGNJANOVIĆA: Ova žena je jutros prva došla na grob likvidiranog advokata FOTO

Crna Hronika -

Danas se navršava tri godine od ubistva Dragoslava Miše Ognjanovića.

Grob ubijenog advokata na Novom groblju jutros je posetila Marija Bojović, sestra Luke Bojovića koga je Ognjanović zastupao.

Marija Bojović, Dragoslav Miša Ognjanović, Grob
foto: Nikola Anđić

Na pomenu je i supruga Sanja sa roditeljima, kao i sin Petar koji je došao malo ranije. Od advokata su tu Zora Dobričanin i Branislav Tapušković.

Sanja Papić
foto: Nikola Anđić

Inače, članovi porodice, prijatelji i kolege takođe su nešto kasnije posetili grob gde je sveštenik održao opelo.

Ognjanović je ubijen 28. jula 2018. godine, u prolazu između zgrada u Bulevaru Arsenija Čarnojevića na Novom Beogradu, u trenutku kada se sa sinom vraćao kući. U ranim popodnevnim satima dvojica napadača sačekala su advokata ispred zgrade u kojoj je živeo na Novom Beogradu, a zatim mu je jedan prišao i ubio ga i to naočigled sina.

1 / 4 Foto: Nikola Anđić

Inače, policija osnovano sumnja da je ekipa Veljka Belivuka, zvanog Velje Nevolje odgovorna za ubistvo poznatog beogradskog advokata.

Advokatica Zora Dobričanin Nikodinović nedavno je komentarisala je ubistvo svog kolege Dragoslava Miše Ognjanovića te otkrila i do sada neke nepoznate detalje.

Ubijeni Ognjanović navodno je imao tajnu svesku, koja vodi do nalogodavaca njegove brutalne likvidacije i koja otkriva ko ga je i kako pratio i za čiji račun.

(Kurir.rs, J. I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja