POLICIJA EKSPRESNO IDENTIFIKOVALA MONSTRUME KOJI SU OBESILI MAČKE U SRBOBRANU: Dečacima slede krivične prijave!
Foto: Printscreen/Youtube, čitalac Kurira

pronađeni

POLICIJA EKSPRESNO IDENTIFIKOVALA MONSTRUME KOJI SU OBESILI MAČKE U SRBOBRANU: Dečacima slede krivične prijave!

Crna Hronika -

Brzom reakcijom policije u Srbobranu identifikovane su osobe, koje su meštani nazvali monstrumima, a koji su obesili mačke u naselju Jamure.

Kako nezvanično saznajemo identifikovana su dvojica maloletnika od 16 godina.

- Policija je pronašla ko je obesio mačke. Reč je o dvojici dečaka koji imaju samo po 16 godina. Svaka čast policiji što je brzo pronašla počinioce ali nas je dotukla činjenica da su tako mladi, a da već u tim godinama čine ovakve stvari - rekao je za Kurir jedan od meštana naselja Jamure i doda da ne zna šta da očekuje od dvojice dečaka kada odrastu kada su sa toliko godina spremni da urade ovakvo zverstvo.

- Šta da očekujemo od njih kada su dva bespomoćna bića ubili na ovakav način. Kome su te mačke bile krive - kaže naš sagovornik.

Srbobran, mačke
foto: Facebook Printscreen

Kako saznajemo protiv maloletnika koji su osumnjičeni da su juče obesili mačke o kablove biće podnete krivične prijave u redovnom postupku.

Srbobran, mačke
foto: Facebook Printscreen

Podsetimo, redakciji Kurira obratili su se danas čitaoci i poslali nam jezive fotografije na kojima se vide dve obešene mačke na kablove za struju.

- Ko god je video, ostao je zatečen pred slikom kojoj nije mesto u 21. veku - bio je jedan od komentara na društvenim mrežama ispod objavljenih fotografija koje su se danas vrlo brzo proširile društvenim mrežama.

Kurir.rs/J. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja