OTAC UBIJENOG NEMANJE GRČIĆA: Snaja mi iz zatvora slala pismo i tvrdila da će mi se osvetiti Luka Bojović!
Foto: Privatna Arhiva

pretnje

OTAC UBIJENOG NEMANJE GRČIĆA: Snaja mi iz zatvora slala pismo i tvrdila da će mi se osvetiti Luka Bojović!

Crna Hronika -

Jovan Grčić, otac ubijenog Nemanje Grčića, prijavio je zbog pretnji snaju Danijelu Đilasović, kojoj se zbog ovog zločina sudi! Kako tvrdi Grčić, Đilasovićeva mu je iz pritvora poslala pismo u kom je navela da će se njegovoj porodici osvetiti Luka Bojović.

1 / 2 Foto: privatna arhiva

Podsetimo, Nemanja Grčić je ubijen 2019. u Vrdniku. Pred Višim sudom u Sremskoj Mitrovici za zločin se sudi Zoranu Dimiću, kao direktnom izvršiocu, ali i ženi ubijenog Danijeli Đilasović zbog pomaganja. Đilasovićeva je do juna bila u pritvoru, a tada je puštena da se brani sa slobode.

Zabrana prilaska

Otac pokojnog Nemanje za Kurir kaže da se po izlasku snahe iz pritvora obratio policiji, te da je priložio i pismo koje mu je, kako tvrdi, iz zatvora poslala Đilasovićeva.

Đilasovićeva pominjala Luku Bojovića u pismu
Đilasovićeva pominjala Luku Bojovića u pismufoto: Profimedia

- Dok je bila u pritvoru, ovo pismo sam prilagao sudu, međutim, nisu ga uvažili. Kada je izašla iz pritvora, otišao sam u policiju, a Treći sud joj je izrekao zabranu prilaska meni u trajanju od 30 dana - kaže Grčić.

Izigrava mafiju

Boli me što se ne kaje

Jovan Grčić kaže da je snahu slučajno sreo kada je preuzimao unuke nakon viđanja s njom, koje je pod ingerencijom Centra za socijalni rad.

- Video sam je prvi put van suda. Ona se ne kaje, boli me što joj nije žao i izigrava neku mafiju - rekao je Grčić, koji ne negira da je njegov sin bio u kriminalnim vodama, kao i da je bio po zatvorima.

U pismu, za koje Grčić tvrdi da ga je napisala lično Danijela, navodi se da mu neće oprostiti razdvajanje od dece.

- Kako ste samo mogli da pomislite da sam umešana i kriva? Ovo što ste mi uradili sa decom nikada vam neću oprostiti - stoji u rukom napisanom pismu. Osim ovoga, kako kaže naš sagovornik, optužena je iznela i niz neverovatnih i sumanutih tvrdnji. Naime, Đilasovićeva je svekru poručila da je njen pokojni suprug osoba koja je 2013. ubila rođenog brata Luke Bojovića u Beogradu, iako je za ovo delo pravosnažno pred Specijalnim sudom osuđen Saša Cvetanović, zvani Pitbul!

Saša Cvetanović, Pitbul, Nikola Bojović, Luka Bojović, Ratko Koljenšić, ubistvo
foto: Dragana Udovičić, Zorana Jevtić

- Vaš sin je ubica. Ubio je Nikolu Bojovića, Lukinog brata, a u zatvoru je dečko koji je preuzeo to na sebe. Ja ću na sudu reći sve, a imam i dokaze. Ako ti nešto nije jasno, pogledaj snimak ubistva. Koga vidiš, koga prepoznaješ? Tu istu garderobu smo palili u mom dvorištu u furuni - stoji u pismu, uz napomenu "da osveta Luke Bojovića još traje".

- Posle ćeš se ti osvrtati i saginjati ispod auta, jer krvna osveta Luke Bojovića još traje! Spremna sam na sve, zapamti. Odštetu ćeš platiti Luki - navodi se u pismu.

Nepotpisano

Kako Grčić tvrdi, pismo mu je u kolima ostavila majka optužene Đilasovićeve. - Pismo je bilo u koverti, nepotpisano, ali sam po rečima i rukopisu prepoznao da je od nje. Zbog ovakvih njenih reči osećam se uznemireno i uplašeno - rekao je otac likvidiranog Nemanje i dodao da su tvrdnje iz pisma besmislica.

- Nemanja je u vreme ubistva Nikole Bojovića bio u zatvoru, a i on se nikada nije bavio takvim stvarima. Mislim da je to napisano da bi nas zaplašila - zaključio je.

Gostovala na televiziji

Žalila se na uslove u pritvoru

Danijela Đilasović pre nekoliko dana gostovala je na TV Hepi, u emisiji "Iza brave", gde je govorila o pritvorskim danima. Ona je ispričala da su joj od dolaska u pritvor svi govorili da "ona nije za to mesto", te da su tamo dušeci bili na podu, kao i da se u ćeliji u kojoj je boravila pre njenog dolaska obesila trudnica. O zločinu je malo govorila i tvrdila da nije kriva.

Kurir.rs / Jelena Ivić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track