DETALJI BIZARNE TUČE ISPRED FARBARE U NIŠU: Tukli se molerajem! Lomili četke, merdevine, gađali se farbom i flašama s razređivačem
Foto: Profimedia

Obračun na niški način u knjaževačkoj

DETALJI BIZARNE TUČE ISPRED FARBARE U NIŠU: Tukli se molerajem! Lomili četke, merdevine, gađali se farbom i flašama s razređivačem

Crna Hronika -

NIŠ - Molerske merdevine, četke, fangle, kutije s bojom i flaše srećom plastične s razređivačem, rekviziti su kojima su se dvojica Nišlija tukla u Knjaževačkoj ulici ispred farbarske radnje.

Sve je počelo kada je Nišlija N.Ž. (60) primetio da mu nedostaje novčanik i upro prstom u sugrađanina N.J. (39).

Tražio je da mu ovaj vrati navodno izgubljeni novac. N.J. je to odbio pa je posle verbalnog duela došlo do koškanja pa i tuče.

Kako su ispred farbare izloženi brojni eksponati za molere, zavađeni su dograbili merdevine, metle, četke i počeli obračun. Letele su, kažu očevici i kantice s farbom.

Preneraženi vlasnik prodavnice mukom je otimao svoju robu i gurao zavađene dalje od prodavnice. S onim što im je ostalo u rukama zavađeni su se tukli još nekoliko stotina metara idući ka Durlanskoj pijaci, gde ih je policija pokupila.

Doduše, N.Ž. je kolima Hitne pomoći odmah prebačen u klinički centar a N.J. zadržan na informativnom razgovoru posle kog je podneta krivična prijava zbog nanošenja povreda šezdesetogodišnjaku.

Posle pregleda u bolnici N.Ž. je pušten kući jer su njegove povrede bile uglavnom lakše, u vidu ogrebotina i modrica.

Kurir.rs/D.D.I.

D.D.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track