AKADEMIJA UMETNOSTI OPROSTILA SE OD NASTRADALE MILICE: Njena vedrina, kolegijalnost i etičke vrednosti - zauvek u srcu!
Foto: Printscreen Facebok

UBIO JE PIJANI VOZAČ DŽIPA

AKADEMIJA UMETNOSTI OPROSTILA SE OD NASTRADALE MILICE: Njena vedrina, kolegijalnost i etičke vrednosti - zauvek u srcu!

Crna Hronika -

Profesori i kolege opraštaju se od tragično nastradale Milice Milićević (28) koja je poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između subote i nedelje na Beogradskom keju u Novom Sadu, kada je na nju i njenog dečka Zorana Jankovića (23), koji su bili na skuteru, džipom naleteo pijani Ognjen K. (29) iz Temerina.

Milica Milićević
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, od siline udarca devojka je preminula na mestu, dok je Zoran Janković teško povređen.

- Sa tugom i bolom se opraštamo od naše studentkinje Milice Milićević. Njena vedrina, kolegijalnost i etičke vrednosti će nam zauvek ostati u srcima. Studenti i zaposleni Akademije umetnosti Novi Sad - stoji u objavi akademije. Ovim potresnim statusom kolege su se na društvenim mrežama oprostile od Milice Milićević (28). Kolege i profesori i dalje su u šoku. Ne mogu da poveruju da je život njihove Milice ugašen u njenim najboljim godinama, na tako tragičan način.

- "Mici naša, počivaj u miru", "Neka te anđeli čuvaju", "Zbogom Mici" - samo su neke od potresnih poruka ostavljenih ispod oproštajnog statusa.

Milica Milićević
foto: Printskrin/Instagram

Kako saznajemo, u trenutku nesreće Ognjen K. vozio je "rendž rover" brzinom većom od 100 na sat, a pošto je udario u skuter s momkom i devojkom, nije se zaustavio da pomogne, već je dodao gas i pobegao s mesta udesa.

- Prilikom bega Ognjen K. je još jednom pregazio nesrećnu devojku, koju je prethodno oborio s motora, a udario je i u parkiranu "mazdu". Na Beogradskom keju ostali su vidljivi tragovi nesreće, a delovi skutera rasuti su po ulici - kaže naš izvor i dodaje da je policija nekoliko sati posle sudara pronašla vozača "rendž rovera" i uhapsila ga:

- U trenutku hapšenja izmereno mu je 1, 8 promila alkohola u krvi, a pretpostavlja se da je u momentu sudara imao i više.

Inače, bahatom vozaču određen je pritvor do 30 dana iz razloga postojanja opasnosti od bekstva obzirom da je napustio mesto kritičnog događaja, zbog mogućnosti uticaja na svedoke i zbog bojaznosti od ponovljanja krivičnog dela.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track