BRUKA U PROKUPLJU Žena nasrnula na starca jer su se čuknuli! Odmah izletela, počela da viče iako štete nije bilo ni na jednom autu
Foto: B.R.

štete nema ni na jednom automobilu

BRUKA U PROKUPLJU Žena nasrnula na starca jer su se čuknuli! Odmah izletela, počela da viče iako štete nije bilo ni na jednom autu

Crna Hronika -

PROKUPLJE - Zbog kontakta dva vozila, žena koja je bila u jednom od automobila, bukvalno je htela da „pojede“ starijeg muškarca koji je vozio druga kola koja su učestvovala u sudaru.

Na sreću, prisebnost muškarca koji je bio sa njom, sprečila je da ova situacija izmakne kontroli. Ono što je važno jeste da nijedan automobil nema oštećenja, odnosno ona su neznatna, jer je reč o samom centru grada i vrlo lošoj i uskoj ulici te je nemoguće da se brzo vozi.

Ipak, kako je došlo do kontakta dva vozila, žena je odmah istrčala iz auta i ustremila se na vozača u drugom automobilu.

-Vikala je, ali je odmah iz automobila izleteo i muškarac koji je bio sa njom u kolima i koji je vozio, pa je pokušao da je obuzda. Ona se i njemu otimala i pokušavala da dođe do starijeg čoveka koji je vozio kola sa kojima su se udarili- kaže osoba koja je bila svedok.

Ta čarka trajala je par minuta, nakon čega je svako otišao svojim putem, ali je pažnju svima privukla ta žena.

Kurir.rs/B.R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track