IZGOREO RESTORAN U LESKOVCU: Vatrogasci sprečili veću katastrofu
Foto: Nebojša Mandić

munjevito

IZGOREO RESTORAN U LESKOVCU: Vatrogasci sprečili veću katastrofu

Crna Hronika -

Brza intervencija pripadnika Vatrogasno-spasilačke jedinice u Leskovcu sprečila je veću štetu koju bi izazvao požar u jednom ugostiteljskom objektu sa apartmanskim smeštajem u Bulevaru Nikole Pašića u ovom gradu.

Vatrena stihija je pričinila značajnu materijalnu štetu jer je izgoreo deo krova ovog dvospratnog objekta, ali srećom povređenih nema.

Požar je izbio oko 15 časova i 30 minuta. Vatrogasci su na teren izašli sa pet svojih vozila, a intervenisalo je 10 pripadnika Sektora za vanredne situacije.

Za sada nema ni nezvaničnih informacija kako je došlo do pojave vatre u ovom ugostiteljskom objektu pa će tačan uzrok požara biti poznat tek nakon uviđaja.

Uznemiren vlasnik nije želeo da govori za medije, dok su članovi njegove porodice samo istakli da u vreme pojave požara u objektu nije bilo gostiju i da je najvažnije da niko nije povređen.

Vatrogasci su i nakon što je požar ugašen ostali na terenu kako bi bili sigurni da neće biti potrebe za njihovom dodatnom intervencijom.

Saobraćaj u delu Bulevaru Nikole Pašića gde je došlo do požara bio je u prekidu, a vozila je saobraćajna policija usmeravala na alternativne pravce.

Kurir.rs/Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track