PRETUČEN NEBOJŠA TUBIĆ! Žabac u modricama oglasio se za Kurir: Tačno je, napali me neki MAJMUNI, TUKLI ME ZBOG PASULJA!
Foto: Privatna Arhiva

PONOVO NA METI: NAPAD NA KONTROVERZNOG BIZNISMENA

PRETUČEN NEBOJŠA TUBIĆ! Žabac u modricama oglasio se za Kurir: Tačno je, napali me neki MAJMUNI, TUKLI ME ZBOG PASULJA!

Crna Hronika -

Nebojša Tubić Žabac pretučen je u kafani u naselju Klisa, nadomak Novog Sada, saznaje Kurir. Kontroverzni biznismen je nadrljao, kako kaže, zbog pasulja. U prilog tome svedoče fotografije koje nam je dostavio, a na kojima se jasno vide podlivi po celom telu, posekotina na desnoj ruci, a zadobio je i nekoliko udaraca u glavu. U razgovoru za Kurir Tubić objašnjava šta se tačno dogodilo:

Nebojša Tubić Žabac
foto: Privatna Arhiva

Nameštaljka

- Eto, napali su me neki majmuni. Odveli su me mečki na rupu. Ne volim ja da se ovakvim stvarima daje na značaju. Jednom čoveku ostao sam dužan neke pare. Sve je to moglo normalno da se reši. Sa prijateljem sam došao u kafanu i poručio pasulj i sok. Bio sam gladan i rekoh da pojedem nešto. I odjednom, kao, konobarica rekla da nisam platio pasulj. Ej, zamislite, 450 dinara da ja nisam platio. Konobarica je napravila štimung za haos. Skapirao sam da je sve dogovoreno. Ja sam se najnormalnije ponašao i u jednom trenutku neki tip pita ko sam ja - priča Žabac i nastavlja:

Nebojša Tubić Žabac
foto: Privatna Arhiva

Opšta tuča

- Izvadio je pištolj, tetejac, napunjen. Nastala je opšta tuča. Nije se znalo ko pije, ko plaća. Navikao sam na batine, ne osećam bol, samo su modrice ostale. Koliko sam mogao, branio sam se. Ponekad odem tako u tuču da vidim koliko mogu da izdržim. Isekli su me nožem po ruci. Nema veze, idemo dalje. Nisam ja pi*ka da ih prijavljujem. Nisam ni u bolnicu išao. Znam ja da uđem među najjače čisto da vidim koliko mogu da izdržim. Eto, pasulj me je skupo koštao - poručuje Žabac.

Ovako je nekad izgledao, Nebojša Tubić
Ovako je nekad izgledao, Nebojša Tubić

Podsetimo, ovaj žestoki momak sa asfalta imao je burnu prošlost. Najpre je 2012. preživeo ranjavanje u glavu. Sedeo je u bašti kafića "Aleksandar" u Novom Sadu kada je maskirani napadač, koji je nosio šešir, u pravcu bašte kafića ispraznio šaržer iz automatske puške. Žapcu je metak prošao kroz glavu, ali je čudom preživeo.

Ljiljana Stanišić, foto : privatna arhiva, Damir Dervišagić

Bonus video:

00:24

TEŽAK LANČANI SUDAR 4 AUTA KOD BUBANJ POTOKA: Najmanje 4 povređena, saobraćaj obustavljen (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track