OGROMNA ZAPLENA MDME, DILERI POHAPŠENI NAKON VIŠE MESECI: Pripadnici SBPOK zaplenili 121 kg droge, uhapšeni je držali u autu
Foto: MUP Srbije

mup

OGROMNA ZAPLENA MDME, DILERI POHAPŠENI NAKON VIŠE MESECI: Pripadnici SBPOK zaplenili 121 kg droge, uhapšeni je držali u autu

Crna Hronika -

Posle višemesečnog intenzivnog rada, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala uhapsili su N.P. (1979) iz Kragujevca, D.N. (1986) iz Lazarevca, G.J. (1973) državljanina BiH i U.J. (1975) turskog državljanina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i zaplenili oko 121 kilogram psihoaktivne supstance MDMA.

Policijski službenici SBPOK su u Batočini, prilikom pregleda vozila marke "folksvagen pasat" kojim je upravljao N.P., iza suvozačevog sedišta pronašli kesu u kojoj su se nalazila četiri paketa sa više od osam kilograma MDMA u vidu tableta.

MDMA
foto: MUP Srbije

Nakon toga, pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala su u Beogradu, u prtljažnom delu vozila marke "kia sorento" u kome su se nalazili D.N. i U.J. pronašli pet kartonskih kutija u kojima se nalazilo 56 paketa sa oko 113 kilograma supstance MDMA, koja je, kako se sumnja, preuzeta u Batočini radi dalje prodaje.

Potom su policijski službenici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala u Malom Požarevcu uhapsili G.J. koji se tereti da je MDMA predao trojici osumnjičenih radi dalje prodaje.

Četvorici osumnjičenih je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti predati Tužilaštvu za organizovani kriminal.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track