NASTAVLJENO SUĐENJE ZA UBISTVO STEFANA FILIĆA: Ročište trajalo više od 3 sata, za porodicu bilo veoma iscrpljujuće
Foto: Facebook

nastavak

NASTAVLJENO SUĐENJE ZA UBISTVO STEFANA FILIĆA: Ročište trajalo više od 3 sata, za porodicu bilo veoma iscrpljujuće

Crna Hronika -

U Višem sudu u Smederevu ponovo je nastavljeno suđenje Nikoli Bojoviću (21) i Mitru Panduroviću (21) optuženima za teško ubistvo osamnaestogodišnjeg Stefana Filića iz Velike Plane u februaru prošle godine.

Kako smo saznali, suđenje je trajalo nešto više od 3 sata.

U nastavku dokaznog postupka posle dvomesečne pauze,utvrđeno je ono što se od samog početka i znalo,a to je da su optuženi Bojović kao i Pandurević krivi za Stefanovu smrt zadajući mu više udaraca u više navrata i to uglavnom u predelu glave.

Utvrđeno je da je i treći učesnik P. S. učesnik u ovom događaju, gde veštak potvrđuje nekoliko udaraca zadatih Stefanu, ali se ne može precizno utvrditi gde ga tačno udara i da li su ti udarci fatalni po Stefana.

Takođe je od strane veštaka Dejana Ćirkovića utvrđeno da dvojica optuženih u više navrata zadaju udarce i Stefanovim mlađem bratu Andriji.

Vidno uznemiren Mitar Pandurević i nezadovoljan onim što vidi, pokušao je juče da ospori rad i izlaganje jednog stručnjaka, izlazeći u šest navrata ispred video bima i tražeći da mu se iznova vraćaju udarci za koje se tereti i dalje tvrdeći da on ne učestvuje. Čak mu se nakon reprodukcije zdravstveno stanje pogoršalo te je zatražio pauzu što mu je predsedavajući i dozvolio.

Bojović se nije dodatno oglašavao.

Sledeći pretres je zakazan za 17 septembar, gde će veštaci sudske medicine dati svoj sud o težini svakog zadatog udarca.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track