UHAPŠEN MUŠKARAC SA SNIMKA KOJI JE RAZBESNEO SRBIJU: Prišao sa leđa deki i makazama mu OTEO TORBU (VIDEO)
Foto: printscreen Instagram

hitna akcija policije

UHAPŠEN MUŠKARAC SA SNIMKA KOJI JE RAZBESNEO SRBIJU: Prišao sa leđa deki i makazama mu OTEO TORBU (VIDEO)

Crna Hronika -

Beogradska policija uhapsila je muškarca koji je šokirao sve koji su na društvenim mrežama videli snimak pljačke starijeg muškarca ispred ulaza zgrade na Voždovcu!

Efikasnim radom uhapšen je B.D. (42) koji je osumnjičen da je oštećenom sa ramena ukrao torbicu sa manjom sumom novca i dokumentima.

Tereti da je 22. avgusta ispred ulaza u zgradu u Ulici braće Jerković makazama presekao kaiš torbice koju je nosio oštećeni, a snimci krađe koju su zabeležile sigurnosne kamere pojavili su se na društvenim mrežama.

Prilikom hapšenja kod njega su pronađeni platna kartica i bus plus oštećenog muškarca. Ukradena dokumenta biće vraćena vlasniku.

Podsetimo, nedavno se pojavio snimak pljačke koji je izazvao bes korisnika drušvenih mreža.

Na njemu se vidi muškarac koji prilazi starijem čoveku ispred zgrade, makazama preseca kaiš torbice koju je čovek nosio, a zatim se udaljava.

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa na naročito opasan ili naročito drzak način osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track