Najnovije vesti

potresno

OTAC MILOŠA MILEUSNIĆA SLOMLJEN NAKON SUĐENJA: Nadam se da će Đurović biti u zatvoru dok ja budem živ (VIDEO)

Crna Hronika

Otac Miloša Mileusnića kog je, kako se sumnja, u januaru 2019. godine u Dimitrija Tucovića ubio Neđeljko Đurović, nakon današnjeg suđenja u Višem sudu jedva je govorio.

- Nemam snage ni da pričam... Nadam se da će tužilaštvo da donese pravilnu odluku..Suđenje suviše dugo traje, ovo je treća godina kako se sudi. Bitno je da javnost vrši pritisak da se ovakvi zločini više ne ponavljaju, time što će biti maksimalno kažnjavani... Miloša nema, pa nema, ali nadam se da će biti u zatovoru (Đurović) dok ja budem živ - rekao je otac Goran Mileusnić.

Zamenik Višeg javnog tužilaštva Lazar Lazović, danas je od suda u završnoj reči zatražio da Đurovića osudi na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora, navodeći da su tokom postupka izvedeni brojni dokazi da je Đurovic kobne noći izašao na ulicu sa nožem u ruci, rešen da nekoga ubije.

Slučajno je naleteo na Mileusnića koga nikada ranije nije video u životu i izbo ga, dok ga je prema rečima svedoka, Mileusnić molio za život.

Odbrana i sam Đurović, poznat kao "ubica s Tvitera", zatražili su oslobađajuću presudu. Izricanje presude je zakazano za 14. septembar.

(Kurir.rs/J. S.)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja