BRAČNI PAR KOJI JE STRADAO NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Zajedno sahranjeni uz zvuke omiljene pesme Vlatka Stefanovskog
Foto: Printskrin/Facebook

tuga

BRAČNI PAR KOJI JE STRADAO NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Zajedno sahranjeni uz zvuke omiljene pesme Vlatka Stefanovskog

Crna Hronika -

Bračni par Snežana Kljajić (53) i njen suprug Milan (48) koji su nastradali u saobraćajnoj nesreći koja 20. avgusta oko 21 sat dogodila na Ibarskoj magistrali kod Rušnja kada je u njihov automobil udario kamion, sahranjeni su juče na Centralnom groblju u Beogradu.

Od Snežane i njenog Milana oprostili su se najmiliji, ali i veliki broj prijatelja i kolega iz opštine Voždovac u kojoj je nastradali Milan radio.

- Sahrani je prisusutvovao njihov sin koji je najmlađi, ali i Snežanina deca iz prvog braka. Od trenutka kada su se zavoleli skoro da se nisu odvajali, eto zajedno su nas i napustili. Sahranjeni su uz zvuke njihove omiljene pesme Vlatka Stefanovskog "Džipsi song" koju su zasvirali u trenutku kada su njihova tela spuštali u večnu kuću - rekao je jedan od prijatelja porodice koji je prisustvovao sahrani.

Snežana Kljajić, Milan Kljajić, poginuli
foto: Printskrin/Facebook

Za nastradali bračni par svi koji su ih poznavali imali su samo reči hvale. - Iza sebe su ostavili četvoro dece, bili su humani, nosili hranu u sirotišta u domove... pomagali siromašnima, bolesnima i bespomoćnima. Imaju mnogo prijatelja.Širili su pozitivnu energiju i ljubav svuda oko sebe.

Svuda su išli zajedno i stalno se držali za ruke - rekli su ranije rođaci nastradalih supružnika. Te kobne večeri, kako navode krenuli su u vikendicu da se odmore. - Prvi put su otišli bez dece. Kao da su nešto slutili. On je radio u opštini Voždovac, a ona je držala kozmetički salon - objasnio je rođak.

Kurir.rs/J.R/ privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track