DETALJI SAOBRAĆAJNE NESREĆE NA IBARSKOJ U KOJOJ JE NASTRADAO MUŠKARAC: Pokušao da uradi ono što je zabranjeno pa poginuo
Foto: Kurir

istraga u toku

DETALJI SAOBRAĆAJNE NESREĆE NA IBARSKOJ U KOJOJ JE NASTRADAO MUŠKARAC: Pokušao da uradi ono što je zabranjeno pa poginuo

Crna Hronika -

Vozač "renoa" starosti oko 50 godina poginuo je, dok je suvozač, ženska osoba, teže povređena u saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila na Ibarskoj magistrali.

Kako nezvanično sazanjemo nezgoda se dogodila oko 15.10 sati u smeru ka Čačku na oko kilometra od groblja Orlovača kada su se sudarili se automobili marke "reno" i "sitroen".

- Navodno je "reno", koji je išao u smeru ka Čačku, pokušao da uradi polukružno okretanje. Tada je se "citroen" koji se kretao u istom smeru zakucao u njega. Od siline udarca reno je sleteo s puta. Muškarac, vozač iz automobila marke "reno" nastradao je na licu mesta , dok je devojka koja je bila njegov suvozač starosti oko 25 godina teško povređena. Inače, na tom delu puta je puna linija - rekao je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

Saobraćajna Nesreća, Ibarska Magistrala
foto: Kurir

On je dodao da su u "sitroenu" bila dvojica muškarca i oni su kako nezvanično saznajemo povređeni i prevezeni su u Urgentni centar.

Kako je došlo do nesreće biće utvrđeno istragom koja je u toku. Policija je obavila uviđaj dok je hitna pomoć konstatovala smrt kod nesrećnog muškarca.

Podsetimo, pre nekoliko dana u blizini mesta gde je se dogodila ova nesreća poginuo je bračni par u čiji je automobil udario kamion.

(Kurir.rs/J.R)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja