KARAMBOL ZOROM NA MOSTARU: Prevrnuo se kamion na Mostarskoj petlji, povređen vozač (FOTO)
Foto: Printscreen/RTS

saobraćajna nesreća

KARAMBOL ZOROM NA MOSTARU: Prevrnuo se kamion na Mostarskoj petlji, povređen vozač (FOTO)

Crna Hronika -

BEOGRAD - Jedna osoba je povređena kada se prevrnuo kamion, koji je prevozio robu, na Mostarskoj petlji kod auto-puta.

1 / 6 Foto: Printscreen/RTS

Rano jutros oko pola pet dogodila se saobraćajna nesreća kada se prevrnuo teretni kamion. Povrećen je vozač kamiona, koji je prevezen u Urgentni centar.

Na lice mesta izašla je policija, koja upozorava vozače na dodatni oprez zbog nesreće, a postavljena je i saobraćajna signalizacija.

AMSS: Oprez zbog mokrih kolovoza

Vozače danas očekuju mestimično vlažni kolovozi uz smanjenu vidljivost i kišu mestimično, a u većim gradovima i na glavnim putnim pravcima saobraćaj je pojačan, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

Zastoja nema, ali je moguća usporena vožnja na deonicama gde su zbog radova na snazi izmene u režimu saobraćaja, dodaje se u saopštenju.

Na graničnim prelazima putnička vozila čekaju na izlaz iz zemlje na Horgošu 180 minuta, a na Gradini na ulaz oko pola sata. Kamioni zbog granične procedure čekaju na izlazu iz zemlje na Horgošu sat i po, na Kelebiji tri sata, na Batrovcima dva sata, a na Šidu oko sat vremena, naveo je AMSS. Beta

RTS nezvanično sznaje da je vozač izgubio kontrolu nad kamionom, koji se prevrnuo u zaustavnoj traci. Očekuje se dizalica koja će ukloniti posledice nesreće.

Uviđaj je u toku.

Kurir.rs/RTS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja