među prvima je pronašla

JEZIV PRIZOR! ZATEKLI SMO JE KAKO LEŽI KAO MRTVA, GOLA I KRVAVA! Komšinica Janja o UŽASU u Zablaću za Kurir TV: I pre ju je TUKAO!

Crna Hronika -

Meštanin sela Zablaće G.V. (30) pretukao je u noći između nedelje i ponedeljka svoju suprugu N.V. i tom prilikom joj naneo teške povrede.

Nesrećna žena zadobila je povrede po čitavom telu, najviše po glavi, a na prijemu u čačansku bolnicu konstatovano je da joj je muž čak otkinuo uvo, i to motkom na kojoj je bio zakucan ekser, pa je u teškom stanju hitno prevezena u Klinički centar u Kragujevcu.

Janja Đokić
foto: Kurir televizija

Ekipa Kurir televizije našla se na licu mesta gde su komšije zatekle jezivu scenu kada su pronašli nesrećnu ženu, kako kažu golu i krvavu pored kontejnera.

Meštanka Janja Đokić, koja je među prvima pronašla nesrećnu ženu govorila je za Kurir televiziju.

- Videli smo tu ženu da leži kao mrtva, krvava sva. Ne miče se, kao da nije živa. Komšinica jedna zvala je policiju koja je došla sa hitnom. Pokupili su je i odveli u bolnicu. U prvi mah nije se znalo da li je telo žene ili neka skupina smeća. Nije se znalo ništa, kao da je mrtva - navela je Janja.

Janja Đokić
foto: Kurir televizija

- Čula sam da ovo nije prvi put da se dešava, kažu da je policija i pre intervenisala i da ju je tukao. Otkud znam, tako se priča. I suprugu i majku. Eto, to što sam videla, to sam mogla reći - kaže ova meštanka Zablaća.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE GLEDATI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track