ZAPUCALI U NOGE LJUDIMA U BARU NA PLAŽI U GRČKOJ! Srbin se zatekao usred MAFIJAŠKOG OBRAČUNA u Kavali! RANJENE 3 OSOBE (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook

DRAMA U KAVALI

ZAPUCALI U NOGE LJUDIMA U BARU NA PLAŽI U GRČKOJ! Srbin se zatekao usred MAFIJAŠKOG OBRAČUNA u Kavali! RANJENE 3 OSOBE (VIDEO)

Crna Hronika -

Na plaži Amolofon u Kavali u sredu popodne došlo je do oružanog sukoba u kom su povređene tri osobe. Pucnjava se dogodila u baru na plaži. Policija je blokirala oblast u potrazi za počiniocima. Povređeni su kolima hitne pomoći prevezeni u bolnicu u Kavali.

Motiv napada nije poznat, a prema pisanju Kavala posta na mesto obračuna ubrzo su stigla 4 vozila hitne pomoći i više policijskih patrola.

"Grupa mladića u crnom je počela rafalno da puca po nogama zaposlenih u lokalu, očigledno sa namerom da im zaprete. Sve se odigralo veoma brzo, ispalili su nekoliko rafala i otišli u nepoznatom smeru. Policija i dvoja kola Hitne su odmah stigli", otkrio nam je u šoku Srbin koji se zatekao usred ovog mafijaškog obračuna.

Sudeći prema fotografijama sa mesta zločina, ranjenih je bilo i van lokala na pesku koji su hitno hospitalizovani.

"Tri osobe su povređene, od čega jedna teže. Prema saznanjima koje imam, nije životno ugrožena. Svi ranjeni su iz lokala, nije povređen niko od turista", kaže on.

Prve informacije o ovoj pucnjavi objavila je Fejsbuk grupa "Grčka uživo"- Jedan naš član se našao na plaži u okolini Nea Peramosa gde se u jednom od barova upravo odigrao obračun mafije (rafalnom paljbom). Troje ljudi je povređeno, niko nije nastradao - napisali su.

Kurir.rs/kavalapost.gr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja