GORANAC I UBIJENI TELOHRANITELJ UZVRATILI PALJBU! Policija pronašla izrešetan automobil egzekutora! VOĐEN PRAVI RAT u dvorištu!
Foto: Kurir

NOVI DETALJI UBISTVA I RANJAVANJA U NOVOM SADU!

GORANAC I UBIJENI TELOHRANITELJ UZVRATILI PALJBU! Policija pronašla izrešetan automobil egzekutora! VOĐEN PRAVI RAT u dvorištu!

Crna Hronika -

Novosadska policija je, veoma brzo po mafijaškom obračunu u Cankarovoj ulici, pronašla izrešetani automobil na izlazu iz Novog Sada, kod Kanala DTD u pravcu Rumenke. Sumnja se da su vozači ovog automobila učestvovali u obračunu na Detelinari i da su na automobil pucali poginuli mladić i ranjeni muškarac kada su ih napali.

Jedan muškarac je ubijen, a jedan ranjen u pucnjavi do koje je večeras došlo u novosadskom naselju Detelinara! Ranjen je Goran Kovačević Goranac, a ubijen je njegov telohranitelj Uroš S. (27).

01:18

KRVOPROLIĆE U NOVOM SADU, IMA MRTVIH! Džipom uleteo u dvorište PA ZAPUCAO, ubijen mladić (26), drugi ranjen (VIDEO)

Činjenica da je automobil napadača izrešetan govori o tome da su Kovačević i njegov telohranitelj izvratili paljbu i pogodili automobil egzekutora. To se i poklapa sa izjavama očevidaca koji su otkrili da je vođen vatreni obračin i da se čulo najmanje 15 hitaca. Zasad nije poznato i da li je neko od napadača ranjen prilikom izvršenja zločina.

Policija je blokirala Novi Sad i u toku je potraga za njim.

Podsetimo, portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj kaže da su na licu mesta konstatovali smrt dvadesetšestogodišnjaka. Muškarac (47) je zbrinut na licu mesta i u stabilnom stanju prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

1 / 6 Foto: Kurir

Policijja je blokirala grad i u toku je potraga za izvršiocima ubistva.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track