NA NJEGA JE UBICA SA KACIGOM ISPALIO DVA HICA: MMA borac likvidiran je u restoranu u Kragujevcu, sedeo za stolom sa prijateljima
Foto: Printscreen Facebook

sličan slučaj

NA NJEGA JE UBICA SA KACIGOM ISPALIO DVA HICA: MMA borac likvidiran je u restoranu u Kragujevcu, sedeo za stolom sa prijateljima

Crna Hronika -

Uroš Stefanović nije prvi MMA borac koji je ubijen u mafijaškom obračunu jer je pre tačno tri godine likvidiran poznati MMA borac Radoš Joksimović (29) u jednom kragujevačkom restoranu dok je sedeo sa prijateljima za stolom.

joksimović
joksimovićfoto: Kurir, Printscreen Facebook

Kako je Kurir tada pisao, ubica je došao motorom, a zatim sa kacigom na glavi ušetao u baštu restorana u kojoj je sedeo Radoš. - Prišao je stolu, ispalio dva hica u Joksimovića i pobegao. Mladić je pao na pod, konobari su mu pritekli u pomoć, a preminuo je u bolnici - rekao je naš izvor. To je bio drugi napad na njega, jer je on i 2016. godine ranjen u obračunu u centru Kragujevca.

- Zbog povreda koje je tada zadobio prestao je da se bavi sportom. Radio je kao obezbeđenje - pričao je izvor.

Stefanović
Stefanovićfoto: Printscreen/Youtube/CreativeMMA

Da podsetimo, MMA borac Uroš Stefanović ubijen je sinoć u Novom Sadu u sačekuši u kojoj je ranjen Goran Kovačević Goranac. Navodno, Stefanović je bio telohranitelj Goranca koji je bio prava meta napada.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track