ŠOK OBRT! JOVANA (21) UBIO KABL SA BANDERE! Mladić se vraćao kući biciklom ne sluteći tragediju! OGORČENI BEČEJCI KREĆU U PROTESTE
Foto: Printscreen/Facebook, Printscreen

traže pravdu

ŠOK OBRT! JOVANA (21) UBIO KABL SA BANDERE! Mladić se vraćao kući biciklom ne sluteći tragediju! OGORČENI BEČEJCI KREĆU U PROTESTE

Crna Hronika -

Bečejci su na Fejsbuku osnovali grupu "Pravda za Jovana" a reč je o mladiću Jovan M. (21), koji je poginuo prošlog utorka vraćajući se sa posla kada je na njega pao kabal sa bandere.

Porodici se, kako kažu, niko nije udostojio da izjavi saučešće od nadležnih, a kamoli da objasni kako je došlo do toga da padne kabal i oduzme jedan život.

Bečejci su grupu osnovali sa namerom da se okupe i krenu u u mirnu protestnu žetnju.

Jovan je, kako smo već pisali, poginuo nakon što je žica sa bandere pala na njega u trenutku dok se vraćao sa posla.

Pojedini mediji su prvo preneli da je Jovan stradao posle nevremena, kada je nagazio na žicu kraj bare, pošto što je izašao iz automobila kolege. Međutim, kako za Telegraf.rs tvrdi izvor blizak porodici, Jovana kući nije vraćao kolega, već se mladić vraćao biciklom.

- Njegova smena je bila od 18 uveče do 2 ujutro. Vraćao se biciklom. Uopšte nije bilo jako nevreme. Žica je pala na njega sa bandere, a nije je on nagazio - priča izvor blizak neutešnoj Jovanovoj porodici i dodaje da je Jovan stradao na nekih 200 metara od kuće.

Jovan je jedno od petoro dece. Iza sebe je ostavio neutešne roditelje, tri sestre i brata. Sahranjen je u četvrtak na groblju u Bečeju.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track