Najnovije vesti

NEUNIŠTIV! MAKAZA PREŽIVEO 9 SAČEKUŠA: Ovaj žestoki momak ŠAMPION je po izbegnutim likvidacijama! 8 PUTA RANJAVAN
Foto: Printscreen BalkanInfo

da ne poveruješ

NEUNIŠTIV! MAKAZA PREŽIVEO 9 SAČEKUŠA: Ovaj žestoki momak ŠAMPION je po izbegnutim likvidacijama! 8 PUTA RANJAVAN

Crna Hronika

Goran Anđelić zvani Makaza je neuništiv. Sudeći prema informacijama sa fejsbuk stranice posvećene devedesetim godinama prošlog veka i glavnim akterima tog vremena, on je preživeo čak 9 sačekuša u kojima je 8 puta bio ranjavan. Dakle, po izbegnutim likvidacijama ovaj Baranin je svojevrsni šampion.

"Anđelić je prvi put bio meta 1990, kada je ranjen u pucnjavi kod nekadašnjeg hotela "Agava" a četiri godine nakon toga teško je ranjen u vatrenom obračunu u noćnom klubu "Torine" u Bečićima.

Tek što se oporavio, Makaza je 1995. godine ponovo ranjen. Tokom 1996. godine na njega je pucano iz automatske puške kod barskog lokala "Monsinjor”, kada je pukim čudom izbegao kišu metaka. U sledećem napadu nekoliko meseci kasnije, nedaleko od ovog lokala, pogođen je sa nekoliko metaka.

Novi pokušaj likvidacije "Makaze" usledio je 2000, na šetalištu kod barske marine, kada je sa još jednim mladićem ranjen. Uspeo je da preživi i pokušaj ubistva 2008. godine kada je na putu od Starog Bara do naselja Pečurice, na njega ispaljeno nekoliko metaka.

Anđelić je bez povreda preživeo i pucnjavu iznad gradske plaže u Baru, a bez povreda su tada prošli i njegovi prijatelji Ljubo Bigović i Milivoje Milović.Početkom ove godine je preživeo još jednu, devetu sačekušu. Makaza se dovezao do porodične kuće, ušao u dvorište i pošao prema svojim psima. Kada je u povratku krenuo ka ulaznim vratima, napadač je ispalio više hitaca od kojih ga je jedan pogodio u stopalo.

To mu je bilo osmo ranjavanje, a tokom ovih godina ukupno je pogođen sa 10 metaka, ali čelični Makaza je sve preživeo.", navodi se na FB stranici "Legende devedesetih".

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track