MALA, KAD TAD ĆEŠ MORATI DA MI DAŠ! Komšija hteo da SILUJE devojčicu (15), a pošto ga je snimila pokušao da joj ZAPALI KUĆU!
Foto: Kurir

JEZIV NAPAD NA ČUČARICI

MALA, KAD TAD ĆEŠ MORATI DA MI DAŠ! Komšija hteo da SILUJE devojčicu (15), a pošto ga je snimila pokušao da joj ZAPALI KUĆU!

Crna Hronika -

Komšija N. K. (49), koji moju ćerku (15) poznaje otkad je bila mala, mesecima je napadao dete, a poslednji put, pre tri dana, ona je uspela telefonom da snimi gadosti koje joj govori! Nakon što smo ga prijavile policiji, pokušao je da nam benzinom zapali kuću!

Godinama ćutala

Ovo za Kurir priča majka devojčice (15) koju je u nedelju uveče u jednom naselju na Čukaričkoj padini napao komšija. N. K. joj je prišao ispred jednog supermarketa, zagrlio je, dodirivao i ubeđivao da imaju seksualne odnose, a čak joj je rekao: "Mala, znaš da ćeš kad-tad morati da mi daš." Preplašena devojčica se oslobodila, otišla kući i požalila majci, s kojom je prijavila nasilnika. Međutim, kada je čuo šta se desilo, N. K. je pokušao da im zapali kuću, posle čega je i uhapšen.

mesto na kome je napao
mesto na kome je napaofoto: Kurir

- Dete mi je van sebe, a i ja sam. Ona nam se na N. K. nikada nije žalila, a tek sam na drugom razgovoru u policiji čula šta joj je sve radio i koliko dugo je to trajalo. Ćerka se plašila i nije smela da nam ispriča da je komšija od kog smo kupili kuću napada po ulici - priča majka devojčice.

mesto sa koga je pokušao da zapali kuću
mesto sa koga je pokušao da zapali kućufoto: Kurir

- Mi smo i sada u strahu, čovek se popeo na brdo i kroz šumicu došao, pokušao da nas zapali. Plamen je bio pet metara, okolo je bilo i dece, dobro niko nije stradao. Srećom, u dvorištu smo imali pesak koji je ostao od renoviranja njene sobe, pa smo ugasili plamen, a došli su i vatrogasci - dodaje naša sagovornica.

Pod stresom, nije išla u školu

Napadnuta devojčica, kako kaže majka, ove nedelje nije išla u školu. - Ona i sad spava u sobi, mnogo je potresena. Nismo je slali u školu, a moraćemo da je vodimo i kod psihologa, jer je dete mesecima živelo u paklu. Nije mi jasno zašto nije ispričala ništa ocu i meni - pita se majka i dodaje da se boje šta će se desiti kada N. K. izađe na slobodu.

Naša sagovornica objašnjava da je N. K. njenu ćerku napao na prometnom mestu, ali je to uradio diskretno. - Prišao je polako, govorio potpuno mirno, da ljudi sa strane možda i nisu mogli da posumnjaju šta se dešava. Ćerka mi je ispričala da se nekako snašla, upalila telefon u džepu i snimila deo grozota koje joj je govorio, ali da se sve vreme tresla i razmišljala šta će joj uraditi ako ukapira da snima. Neverovatno kako je hladnokrvno i polako izgovarao gadosti - ističe majka.

Bio u zatvoru

Kako navodi, N. K. poznaju godinama, a znali su i da je ranije robijao. - On je u kraju poznat kao opasan čovek, pričalo se da je bio u zatvoru zbog tuča i silovanja, a sada nam je to potvrđeno. N. K. stanuje u drugom delu Padine, u šumi je digao kuću, a u tom naselju svi zaziru od njega jer je ogroman, krupan, preke naravi i sklon tuči. Ma, on je strašan čovek, ima pogled bolesnika - kaže majka.

Kupili kuću od napasnika

Majka devojčice kaže da su oni pre nekoliko godina kupili kuću od N. K. - On se odselio u Prokuplje jer je rodom iz tog kraja i živeo tamo dve godine, a suprug i ja smo sa ćerkom došli ovde, renovirali i sredili. Muž mi je kamenorezac, ja prodajem polovnu robu i sekundarne sirovine, vredni smo i radni ljudi, dete nam ide u školu - priča majka.

- Tek sada sam čula da je on ispred tog marketa pio i dobacivao ženama, te da su ga neki tukli i zbog toga. Navodno je uznemiravao i ljude koji žive u zgradama. N. K. je navodno tokom hapšenja bio mrtav pijan, a na saslušanju je sve negirao. - Pravdao se da je bio pijan i da se ne seća da je dobacivao tinejdžerki, niti da je pokušao da joj zapali kuću.

Kurir.rs/ Jelena Ivić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track