DETALJI NESREĆE KOD SUBOTICE: Izgubio kontrolu nad audijem, udario u drugi auto i poginuo, vozač micubišija hitno operisan
Foto: Kurir/ J. S, Ilustracija

užas

DETALJI NESREĆE KOD SUBOTICE: Izgubio kontrolu nad audijem, udario u drugi auto i poginuo, vozač micubišija hitno operisan

Crna Hronika -

Meštanin Mišićeva, naselja udaljenog 19 kilometara od Subotice, Ž.R. (72), izgubio je život dok je upravljao automobilom "audi A4", kojim je udari u putničko vozilo marke "micubiši", subotičke registracije, kojim je upravljao 38-godišnji N. R. iz Subotice i koji je prilikom sudara zadobio je teške povrede.

Do teške nesreće, koja se dogodila sinoć malo posle 20 časova došlo je u momentu kada je nesrećni čovek izgubio kontrolu nad vozilom i udario u drugo vozilo. On je u vozilu "audi" poginuo na licu mesta, uprkos brzoj intervenciji Hitne pomoći. Nažalost, spasa mu nije bilo.

Povređeni N.R. je odmah zbrinut u subotičkoj Opštoj bolnici, gde je hitno operisan, usled unutrašnjeg krvarenja. Kako saznajemo, on se nalazi na odeljenju intenzivne nege i prema rečima lekara, u stabilnom je stanju.

Na mestu saobraćajne nesreće izvršen je uviđaj od strane zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici i subotičke saobraćajne policije.

Za poginulog Ž.R. izdat je nalog za obdukciju, na Institutu za sudsku medicinu KC Vojvodine u Novom Sadu, dok je za povređenog vozača N.R. izdat nalog da mu se izvrši analiza krvi, testom na alkohol, u subotičkoj Opštoj bolnici.

Poginuli Mišićanin se kretao od sela Đurđin ka Mišićevu, a zbog neprilagođene brzine izgubio je kontrolu nad vozilom i prešao na levu stranu puta, na kojoj je u tom momentu iz suprotnog pravca naišao vozač u "micubišiju".

U direktnom stravičnom sudaru oba automobila su se zaustavila kod bankine na levoj strani kolovoza.

O jačini udara vozila na putu svedoči i visina štete, koja je prema procenama veštaka oko milion dinara, a nezvanično saznajemo da vozač koji je poginuo nije koristio sigurnosni pojas.

Kurir.rs/N.H.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track