OVO JE TRSTENIČANIN (41) KOJI JE POGINUO U HONDI U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Spremao se za Urugvaj, bio je avanturista i dobra duša
Foto: Printscreen/Facebook, Printscreen/Youtube

sleteo u kanal kraj zapadne morave

OVO JE TRSTENIČANIN (41) KOJI JE POGINUO U HONDI U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Spremao se za Urugvaj, bio je avanturista i dobra duša

Crna Hronika -

Trsteničanin M.N. (41), koji je stradao večeras kada je sleteo u kanal pored Zapadne Morave kod mosta vozeći se u “hondi” iz pravca Trstenika ka Grabovcu za nekoliko dana trebalo da je otputuje u Urugvaj da radi.

Prema informacijama iz Trstenika, M.N.je obilazio svet radeći kao varilac, a bio je i avanturista, koji je voleo da putuje i upoznaju nove predele.

- Sada je bio plan da obiđe Južnu Ameriku, kako bi bio na svim kontintetima - kažu neutešni Trsteničani.

- Stvarno je tragedija šta se dogodilo. Bio je druželjubiv, svi su ga voleli. Niko ne može da veruje da ga više nema.

Pod kojim okolnostima je M.N. sleteo u kanal pored reke vozeći “hondu” još se utvrđuje. Na mestu nesreće su tužilac, pripadnici Saobraćajne policije PU Kruševac, a uviđaj je u toku. Za sada je poznato da se kretao iz pravca Trstenika ka Grabovcu i da je sleteo sa desne strane u kanal pored reke.

Iako vozilo nije završilo u reci, ispostavilo se da vozaču ipak nije bilo pomoći. Podlegao je povredama u sanitetu, na putu do bolnice.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja