STRAHINJA STOJANOVIĆ GO DO POJASA?! Nesvakidašnja fotografija na spomeniku
Foto: Privatna Arhiva

večni počinak

STRAHINJA STOJANOVIĆ GO DO POJASA?! Nesvakidašnja fotografija na spomeniku

Crna Hronika -

Godina je prošla od brutalne likvidacije Strahinje Stojanovića (30) na Novom Beogradu, a nedugo nakon sahrane porodica mu je na Novom bežanijskom groblju podigla spomenik sa pomalo čudnom fotografijom.

- Na spomeniku je neuobičajena fotografija, na kojoj je Stojanović go do pojasa - kaže naš izvor i navodi da je ovo zaista retkost da se porodica odluči za takvu vrstu slike.

fotografija na spomeniku
fotografija na spomenikufoto: Privatna Arhiva

Podsetimo, Stojanović (30) je ubijen kada je ispod njegovog džipa BMW X5 aktivirana bomba. Kao egzekutor osumnjičen je Milivoje L. (50) iz Gradiške, za kojim je raspisana međunarodna poternica, ali motiv mafijaške likvidacije ostao je nepoznat. Policija je egezekutora, koji je uspeo da pobegne iz Srbije, identifikovala zahvaljujući specifičnoj tetovaži i ožiljku, a utvrđeno je da je eksplozivnu napravu aktivirao dok je bio na biciklu.

Strahinja Stojanović
foto: Privatna Arhiva

Stojanović se u trenutku eksplozije nalazio u džipu sa svojom devojkom, Kolumbijkom Sonjom Suarez Gomez (47).

Strahinja Stojanović, Sonja Suarez Gomez
foto: instagram

- Inače, egzekucija je izvršena profesionalno, jer je Stojanović bukvalno raznet od detonacije bombe, a njegova devojka koja se nalazila na suvozačevom mestu ostala je nepovređena - objašnjava izvor.

Ubijeni Stojanović bio je poznat policiji, hapšen i osudivan više puta, a dovodio se i u vezu sa ubistvom advokata Dragoslava Miše Ognjanovića. Navodno je bio blizak i ekipi osuđenoj za ubistvo Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića.

Strahinja Stojanović, Luka Bojović
foto: Profimedia, Printscreen/ Instagram

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja