SAVA MASER I MAJKA CVEĆARKA POTPUNO RASKRINKANI: Lažni hirurg napustio fakultet na prvoj godini, majka glumila medicinsku sestru
Foto: Privatna Arhiva

prvo osnovno tužilaštvo

SAVA MASER I MAJKA CVEĆARKA POTPUNO RASKRINKANI: Lažni hirurg napustio fakultet na prvoj godini, majka glumila medicinsku sestru

Crna Hronika -

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, tokom istražnog postupka pribavilo je i dokaze da lažni hirurg Sava Knežević nema završen medicinski fakultet, kao i da je stao na prvoj godini stomatologije!

- Pribavljene su isprave od Medicinskih fakulteta na teritoriji Srbije, kao i Stomatološkog fakulteta, dopis Lekarske komore, na osnovu čega je utvrđeno da on nije diplomirao ni na jednom od navedenih fakulteta, odnosno da nije stekao zvanje "doktora medicine" niti "doktora dentalne medicine" - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Takođe, tokom istrage je pribaljen i dopis Stomatološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, kao i studentska knjižica - indeks Save Kneževića, na osnovu kog je utvrđeno da je on upisao prvu godinu fakulteta školske 2016. -2017. godine.

- Prvu godinu je obnovio, a 2018 - 2019. školske godine zbog neupisivanja naredne godine izgubio je status studneta. Iz dopisa Medicinske škole u Beogradu, utvrđeno je da je on završio srednju Medicinsku školu i stekao zvanje "fizioterapeutski tehničar".

Sava Knežević
foto: Printscreen

Inače, kako je Kurir ranije pisao, Knežević je pacijentkinje lagao da je stručnjak medicine i da je čak bio predavač na raznim simpozijumima u svetu. Osim za školu, licencu i stručnost, pacijentkinje je navodno lagao i za godine. Tvrdio je da je deset godina stariji!

- Na zidovima u ordinaciji u centru Beograda imao je uramljene sertifikate, diplome i zahvalnice. Sve je učinio da pacijente uveri da je zaista stručnjak u oblasti estetske medicine - ispričala je jedna Kneževićeva pacijentkinja, navodeći da tretnmani koje je on nudio preko društvenih mreža nisu bili jeftini i da ga pacijenti nisu birali zbog niske cene.

Pacijenti su ispričali i da je njegova majka cvećarka po zanimanju, u ordinaciji glumila medicinsku sestru.

(Kurir.rs/J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track