SESTRA VELJE NEVOLJE KUMA KIJI KOCKAR: Pomagala joj da prikupi glasove i pobedi u Zadruzi
Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić, Ana Paunković

veza

SESTRA VELJE NEVOLJE KUMA KIJI KOCKAR: Pomagala joj da prikupi glasove i pobedi u Zadruzi

Crna Hronika -

Vanja Ibrahimović sestra Damira Ibrahimovića (20), optuženog za ubistvo druga Ivana Trifunovića (22) kuma je rijaliti zvezde Kije Kockar, saznaje Kurir!

kija kockar
kija kockarfoto: Nemanja Nikolić

Vanja i Kija su svojevremeno bile nerazdvojne, a Vanja joj je navodno, prema pisanjima medija, pomagala u prikupljanju glasova kada je Kija pobedila u rijalitiju "Zadruga".

Vanja Ibrahimović na suđenju
Vanja Ibrahimović na suđenjufoto: Ana Paunković

Inače, Vanja i Damir Ibrahimović su bliski rođaci s Veljkom Belivukom, koji se od 4. februara nalazi u pritvoru zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu koja se sumnjiči za ubistva, otmice i druga krivična dela.

Velika podrška

- Majka Ibrahimović i Belivukov otac su brat i sestra od ujaka - objasnio je sagovornik Kurira i dodao:

- Vanja je kuma Kije Kockar, i ona je bila uz nju u njenim najgorim trenucima u životu. U žižu javnosti Vanja je dospela kao osoba koja je Kiji bila najveća podrška kada je kao prevarena žena ušla u rijaliti "Zadruga1". Takođe, bila je organizator svih glasača koji su je doveli do pobede te sezone.

Međutim, prema pisanju medija, ali i Instagram profila Kije i Vanje, njih dve odskoro nisu u dobrim odnosima, pa se čak ni ne prate na pomenutoj mreži.

Bili su kao braća

Damiru Ibrahimoviću juče je bilo zakazano suđenje u Palati pravde u Beogradu za zločin u noći proslave Srpske nove godine, ali je ono odloženo, jer je okrivljeni tvrdio da "psihički nije spreman da iznese odbranu".

ubijeni ivan trifunović i damir ibrahimović
ubijeni ivan trifunović i damir ibrahimovićfoto: Privatna arhiva

- Nisam kriv, ali ne mogu da iznesem odbranu, jer sam uznemiren i to ću uraditi na sledećem pretresu - rekao je Ibrahimović na suđenju.

Vidno potresen, u crnini i s fotografijom u ruci Dragiša Trifunović, otac ubijenog Ivana, juče je na suđenje došao sa ženom Biljanom i ćerkom Ivanom.

otac ubijenog ivana trifunovića
otac ubijenog ivana trifunovićafoto: Kurir.rs

- Hoću da mi Dača kaže zašto je to uradio! Pa njih dvojica su bila kao braća, a niko od njegovih nam nije ni saučešće izjavio - rekao je za Kurir nesrećni čovek i dodao da je odgledao snimak sa sigurnosnih kamera, na kome se, kako tvrdi, vidi kako Damir ubija Ivana.

- Vidi se kako Ivan ide stazom sa rukama u džepovima. Vidi se auto iz kog izleće Damir, prilazi mu i jednom ga udara u grudi. Ivan nije stigao ni da izvadi ruke iz džepova.

Ranio ga, pa mu tešio oca

Otac je zatekao sina krvavog na pločniku, dok je Damir bio pored njega i vikao mu da izdrži.

- Damir je bio sa mnom i dok smo Ivana vozili u bolnicu. Ubeđivao me: "Izdržaće, ne brini, nije duboka rana", a izgovorio je i: " Ivan me je šutnuo, zakačio sam ga čašom" - navodi Trifunović.

Porodica Ibrahimović juče nakon suđenja nije želela ništa da komentariše.

Zlatan Ibrahimović

Čuveni fudbaler blizak rođak

Zlatan Ibrahimović
foto: Profimedia

Druga rođena sestra optuženog za ubistvo, Irena Ibrahimović Bukvić, manekenka i vlasnica modne agencije, pre 11 godina učestvovala je u rijaliti programu "Farma".

- Devojka je tada bila dve nedelje na "Farmi". Bila je veoma kulturna i divna devojka. Nakon toga se povukla sa javne scene, a tada je otkrila da joj je fudbaler Zlatan Ibrahimović blizak rođak - podseća izvor i dodaje:

- Međutim, nije želela da ističe to u prvi plan, jer je želela sama da se predstavi i da gradi karijeru.

Otac ubijenog

Zajedno slavili

Otac ubijenog Ivana Trifunovića kaže da nijedno slavlje nije moglo da prođe, a da ove dve porodice nisu zajedno.

- Punolestva, rođendani, svadbe kao i doček Nove godine Ivan i Damir su zajedno proslavljali. Dan pre tragedije ja sam im nabavio prase ovde sam ga sekao. To koliko je Ivan cenio i voleo Damira svedoči i fotografija koju je podelio na fejsbuk profilu iznad koje je napisao: "Za pravu braću život daću" - kaže Trifunović.

(Kurir.rs - Ekipa Kurira)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track