KURIR TELEVIZIJA

BIO MI JE KAO BRAT, SAD JE OSTALO SAMO GROBLJE! Potresna izjava NAJBOLJEG DRUGA nesrećno stradalog Miloša nakon presude Neđeljku

Crna Hronika -

Neđeljko Đurović koji je pre više od dve godine u boegradskom naselju Zvezdara ubodima nožem usmrtio Miloša Mileusnića pravosnažno je osuđen na 30 godina zatvora.

Tužilaštvo je navelo da je Đurović bez ikakvog razloga ubio Mileusnića, koga nije poznavao, a kako je i sam optuženi priznao, "ubistvo je počinjeno zbog ličnog nezadoboljstva i besmisla".

Nesrećni otac preminulog Miloša naveo je da, iako je očekivao maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora, kaže da je presudom razočaran, ne zbog visine presude, već zbog roga što će morati da živi bez deteta.

Filip Bjelić
foto: Kurir televizija

Nakon izrečene kazne izjavu novinarila dao je i Milošev najbolji drug Filip Bjelić.

- Prošlo je već dve godine i sedam meseci, ljudi kažu da vreme leči sve, a to po mom mišljenju nije istina. Jednostavno samo se nauči sa tim da se živi - rekao je Filip.

- Ja nemam ni brata ni sestru, on mi je bio kao rođeni brat. Roditelji su u Čačku i nisu uvek u mogućnosti da budu tu. Kada mi je teško, te četiri godine provedene sa njim nikada neću zaboraviti. Provod, druženje, bilo nam je jako lepo.

Filip Bjelić
foto: Kurir televizija

- Od samog početka se držimo sa Miloševom porodicom, sva ova aktivnost je bila u dogovoru sa njima, ja sam bio na svakom suđenju, a to je Miloševom ocu mnogo značilo.

- Ostali su nam rođendani, ostale su nam godišnjice i ostalo nam je nažalost groblje. Samo da si nasmejan, baš takvog te pamtim, to je ono što nas drži - kaže Filip za Kurir televiziju.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:30

VOZAČ AUDIA SMRTI OSUĐEN NA 7 GODINA ZATVORA: Porodice nastradalih nezadovoljne presudom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track