KATARINA RADIVOJEVIĆ DANAS ĆE BITI SASLUŠANA ZBOG INCIDENTA GAGE I BJELE: Bila prisutna kada je Bjelogrlić tukao Antonijevića
Foto: Ana Paunković, Radule Perišić / ATAImages, Damir Dervišagić

osnovno javno tužilaštvo u nišu

KATARINA RADIVOJEVIĆ DANAS ĆE BITI SASLUŠANA ZBOG INCIDENTA GAGE I BJELE: Bila prisutna kada je Bjelogrlić tukao Antonijevića

Crna Hronika -

Glumica Katarina Radivojević trebalo bi da bude danas saslušana u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu, povodom napada glumca Dragana Bjelogrlića (57) na režisera Predraga Gagu Antonijevića (62).

Osim Katarine Radivojević, o prebijanju Gage Antonijevića od strane Bjelogrlića biće saslušani i Miljan Davidović, Vladan Kecmanović i Jovana Sarić.

Podsetimo, Antonijević je u tužilaštvu ranije opisao i kako se sve dalje dešavalo.

- Nisam mogao da ustanem od šoka i udarca koji sam zadobio i zbog zdravstvenih problema sa nogom, ja sam osumnjičenog odgurnuo nogom, kada sam primetio da je pogledao ka stolu na kojem se nalazila čaša i rukom krenuo da je uzme, zbog čega sam ja uzeo tu čašu i bacio je na stranu. Onda me je osumnjičeni više puta udario zatvorenom šakom u predelu glave - ispričao je Antonijević.

Predrag Gaga Antonijević
foto: Privatna arhiva

Između ostalog, Antonijević se osvrnuo i na ulogu glumice Katarine Radivojević, koja je prisustvovala incidentu. On je tim povodom u Tužilaštvu rekao sledeće:

- Kad su nas već razdvojili, došla je Katarina Radivojević, sećam se da je rekla: "Nemoj, nemoj, ja bih ga ubila, ubij žvalavog". Ja bih napomenuo da sa njom nemam komunikaciju više godina nakon što sam je otpustio sa snimanja serije.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track