HRVATI UHAPSILI MLADIĆA IZ SRBIJE SA 16 KG NARKOTIKA: Stigao do graničnog prelaza Macelj, a onda je zalajao SLUŽBENI PAS
Foto: Shutterstock

zaplena

HRVATI UHAPSILI MLADIĆA IZ SRBIJE SA 16 KG NARKOTIKA: Stigao do graničnog prelaza Macelj, a onda je zalajao SLUŽBENI PAS

Crna Hronika -

Na graničnom prelazu Macelj između Hrvatske i Slovenije uhapšen je neimenovani državljanin Srbije (28) nakon što je policija u njegovom automobilu pronašla 16 kilograma marihuane.

Prilikom granične kontrole, hrvatski službenik granične policije Macelj posumnjao je da se u automobilu krijumčari droga te je izuzeo vozilo na detaljni pregled.

Sumnju na prisustvo droge u vozilu potvrdio je i službeni pas za detekciju droga Aba koji je pozitivno reagovao nakon čega je vozilo zapečaćeno.

Na osnovu naloga Županijskog suda u Zagrebu izvršena je pretraga automobila, nakon čega je u posebno prerađenom delu prtljažnog prostora u izrađenom duplom dnu pronađeno 50 paketa marihuane težine više od 16 kilograma.

- Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja uz krivičnu prijavu za neovlašćenu proizvodnju i promet drogama državljanin Srbije predat je u pritvor - objavila je policija.

(Kurir.rs/Index)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track