DOSIJE MILOVANA TADIĆA: Bivšem vereniku Tijane Ajfon sudi se za ubistvo mladića ispred kluba Tilt, tereti se za otmicu i drogu
Foto: Dragan Kadić, Kurir

član klana veljka belivuka

DOSIJE MILOVANA TADIĆA: Bivšem vereniku Tijane Ajfon sudi se za ubistvo mladića ispred kluba Tilt, tereti se za otmicu i drogu

Crna Hronika -

Većina pripadnika klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića pre hapšenja 4. februara policiji uglavnom nisu bili poznati po monstruoznim zločinima, već su hapšeni i osuđivani uglavnom zbog droge, nasilničkog ponašanja i oružja. Zloglasni klan razbijen je u februaru, a zasad se tereti za sedam surovih likvidacija, otmicu, silovanje i trgovinu drogom i oružjem. Optužnica je podignuta protiv 32 osobe, a pojedini pre ovoga nisu bili osuđivani.

Jednom od 32 pripadnika klana sudi se za ubistvo, a reč je o Milovanu Tadiću, bivšem vereniku starlete Tijane Ajfon.

Tijana Ajfon
foto: Printskrin/Instagram

- Apelacioni sud u Beogradu letos je ukinuo prvostepenu presudu Višeg suda, kojom je Tadić bio osuđen na pet i po godina zatvora jer je u decembru 2015. Slobodanu Vukiću, gostu kluba "Tilt" u kom je bio obezbeđenje, naneo povredu od koje je kasnije preminuo. Apelacioni sud naložio je novo suđenje. Tadić je osuđivan i zbog prodaje kokaina, ali je presuda ukinuta - kaže izvor i dodaje da se najnovijom optužnicom Tadić tereti za otmicu i trgovinu narkoticima.

Milovan Tadić
foto: Dado Đilas

Inače, Tijana Ajfon je 2018. dolazila u Viši sud u Beogradu kako bi svom tadašnjem vereniku optuženom da je kao radnik obezbeđenja kluba "Tilt" naneo teške povrede Vukiću, koji je kasnije preminuo, pružila podršku.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track