DIREKTOR LASTE OTKRIO DETALJE O TAOCIMA IZ AUTOBUSA: Jedan putnik povređen u Nemačkoj, prebačen u bolnici
Foto: screenshot bild.de

EVO KAKVO JE NJIHOVO ZDRAVSTVENO STANJE

DIREKTOR LASTE OTKRIO DETALJE O TAOCIMA IZ AUTOBUSA: Jedan putnik povređen u Nemačkoj, prebačen u bolnici

Crna Hronika -

Direktor "Laste" Vladan Sekulić naveo je da su putnici dobro, osim jednog koji je povređen, te je iz tih razloga zadržan u bolnici, nakon talačke krize na auto-putu između Hilpoltštajna i Gredinga u Nemačkoj.

- Jedan od putnika je povređen i on je sadržan u bolnici u Nemačkoj, jer ga je uhapšeni napao. Ostali su dobro i krenuli su za Srbiju. Verujem da su preživeli traume zbog cele situacije - rekao je Sekulić.

Kako je Sekulić još ispričao, kada su putnici preksinoć napustili autobus, vozači su ostali sa Fahrudinom u vozilu sve dok ga policija nije uhapsila i oni su takođe dobro.

F.K., Lastin autobus
foto: Printscreen/Facebook

- Istakao bih da još uvek čekamo zvanični izveštaj nemačke policije, tako da ćemo sa detaljnim informacijama moći da izađemo najverovatnije u petak. Najvažnije je da su putnici, kao i vozači dobro - zaključio je Sekulić.

Podsetimo, osumnjičeni Fahrudin K. (30) vikao je u toku vožnje u "Lastinom" autobusu da mu je Alah rekao da napadne putnike i pretio je da će sve pobiti, a potom je nasrnuo na mladića (20), koji je sedeo ispred njega i devojku koja je pokušala da ih razdvoji. On je juče na saslušanju u nemačkom tužilaštvu branio ćutanjem.

Kako su preneli nemački mediji, sumnja se da je on iz čista mira napao mladića i devojku, koji su bili putnici u autobusu, pretio im da će ih sve pobiti, pominjući Alaha. Potom je, kako navode, puna četiri sata bio u autobusu sa trojicom vozača, dok specijalci nisu upali i stavili mu lisice.

(Kurir.rs/24sedam)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track