Porodica pokojnog Srećka Vasića za Kurir je ispirčala da je on u petak čekao D. P. ispred CZ i da su potom zajedno došli u selo u kuću u kojoj je kasnije preminuo.

Da podsetimo, Vasić je u ponedeljak umro u kući svog partnera D.P. - Srećko nam se žalio na bolove, jer je generalno bio bolestan, imao je različite zdravstvene probleme. Međutim, nismo očekivali da će umreti - priča uplakani brat i objašnjava da oni nisu videli D. P., već da im je on telefonom javio da je Srećko umro.

1402-nikola-andjic-12.jpg
Nikola Anđić 
rođakfoto: Nikola Anđić

- Rekao nam je da je umro još u nedelju i to na njegovim rukama. Čudno nam je što D. P. nije došao kod nas, s obzirom na to da je pušten iz policijske stanice, u koju je bio priveden. Nije došao ni sveću da zapali Srećku - kaže brat pokojnika.

Plavi most

Rođaci kažu i da nema govora o tome da je pre smrti Srećko bio sa mušterijom u Beogradu, jer se duže vreme nije bavio najstarijim zanatom.

- On se ranije bavio prostitucijom, bio je pod Plavim mostom. Tako je kako je. Nije zaslužio da umre ovako, bez obzira na to čime se bavio - kaže uplakani brat.

Kurir.rs/ J.I.