OTKRIVENI DETALJI MISTERIJE MLADIĆA U BUKTINJI NA BANJICI: Hteo da se ubije pa se zapalio, ostao živ ali sa strašnim opekotinama
Foto: Kurir

Misterija

OTKRIVENI DETALJI MISTERIJE MLADIĆA U BUKTINJI NA BANJICI: Hteo da se ubije pa se zapalio, ostao živ ali sa strašnim opekotinama

Crna Hronika -

F. S. (24) zadobio je teške telesne povrede kada se, kako je sam naveo, zapalio u Banjičkoj šumi. Užasan događaj dogodio se sinoć oko 20 sati tom prilikom mladić je zadobio teške telesne povrede i vozilom hitne pomoći prevezen u Urgentni centar.

Prema nezvaničnim informacijama mladić je po prijemu u bolnicu, navodno rekao da je pokušao da se ubije ali ne i iz kog razloga.

- Objasnio je da je sam otišao u Banjičku šumu i da je sa sobom poneo benzin. U jednom trenutku se polio benzinom i zapalio. Požar koji je izazvao razlog je mnogobrojnih povreda, odnosno opekotina po celom telu - reko je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

Motiv mladića, da na ovaj nači presudi sebi još uvek nije poznat, ali će se tokom istrage koja je u toku i to utvrditi.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”. Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra “Srce” od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org.

(Kurir.rs/J.R/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track