TELA PUTNIKA SU BILA POKIDANA: Očevici jezive saobraćajke na Konjarniku i dalje ne mogu da se saberu LETELE I RUKE I NOGE
Foto: Kurir/J. Rafailović

užas

TELA PUTNIKA SU BILA POKIDANA: Očevici jezive saobraćajke na Konjarniku i dalje ne mogu da se saberu LETELE I RUKE I NOGE

Crna Hronika -

Očevici jezive saobraćajne nesreće koja se dogodila na Konjarniku i nekoliko sati nakon svega bili su u potpunom šoku.

- Ne znam kako je uleteo u betonske žardinjere, ali se čuo jak udarac, pomislila sam da je avion uleteo u blizini. Potom sam videla smrskan automobil, delove tela na putu i pored puta. Užasno je bilo - kaže za Kurir žena koja je u tom trenutku išla na posao u blizini mesta gde se nesreća dogodila.

Prema njenim rečima automobil se najverovatnije kretao izuzetno brzo.

- Nisam sigurna, ali ispod 150 na sat nije išao. Pa on je odvalio žardinjeru. Vozač je ostao u kolima i za divno čudo nije bio mnogo povređen, ali ovo dvoje su bili pokidani. Verovatno nisu bili vezani dok su ispali iz kola - kaže potresena žena.

Drugi očevidac D.M. kaže za beogradske medije da je sve izgledalo kao da je pukla neka eksplozija.

- Letele su i ruke i noge. To je tako jako puklo da se zatresla cela ulica od siline udarca. Jezivije nešto u životu nisam video - tvrdi D.M.

Očevici su u šoku i dalje.

- Ruka je odletela do semafora. Tela su ležala. Jedan čovek uhvatio se za glavu i počeo da kuka i doziva ženu koja je ležala. To je bilo strašno - zgrožen je očevidac B.M.

1 / 4 Foto: Kurir/J. Rafailović

Kako nezvanično saznajemo, vozač automobila zadobio je povrede koje nisu opasne po život.

- Videće se, ali ne bi trebalo da ima teže povrede. Rađen je alkotest i utvrđeno je da je imao 0.59 promila alkohola u krvi. Pretpostavlja se da je usled neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom. Međutim šta se tačno desilo biće utvrđeno istragom. Možda je nešto otkazalo na vozilu, možda je neko pretrčavao ulicu... - objasnio je izvor iz istrage.

(Kurir.rs/J.R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track