SENADU I MUBERI 40 GODINA ZATVORA! Bračni par osuđen za brutalno ubistvo, Anelu naneli više od 30 povreda, pa telo zapalili
Foto: Privatna Arhiva

horor kod Sjenice

SENADU I MUBERI 40 GODINA ZATVORA! Bračni par osuđen za brutalno ubistvo, Anelu naneli više od 30 povreda, pa telo zapalili

Crna Hronika -

Senad (38) i Mubera (36) Muhović, supružnici iz Sjenice, osuđeni su pred Višim sudom u Novom Pazaru na po 40 godina zatvora zbog teškog ubistva Anela Papića (32) iz Sjenice, 23. juna 2017. godine. Policiji je tada prijavljen Anelov nestanak, a dva dana kasnije u selu Ponorac kraj Sjenice najpre je nađen Anelov "pasat", a ubrzo zatim ispod gomile granja i lišća nagorelo telo mladića.

Senad Muhović, Mubera Muhović, Anel Papić, muž, žena, ljubavnik, ubistvo, ubijen, spaljen, Sjenica
foto: Privatna Arhiva

Kako je utvrdio Viši sud u Novom Pazaru, Mubera, koja je bila u emotivnoj vezi sa Anelom i koja je godinama sa suprugom i decom živela u Nemačkoj, a malo pre ubistva došla u Sjenicu, kobnog dana zakazala je sastanak sa Anelom koji je ukućanima rekao da ide kod frizera. Sastali su se u jednom šumarku u selu Ponorac, gde su Mubera i njen suprug Senad koji je takođe bio u šumarku, Papiću zadali više udaraca tupim predmetom u predelu glave, tela i ruku.

Obdukcijom je na čelu i potiljku nesrećnog mladića nađeno čak 20 preloma. Kako bi prikrili zločin, supružnici su zatim telo Papića polili benzinom i zapalili.

Dan posle zločina, Muhovići su otišli u Nemačku sa decom, a dve nedelje kasnije predali su se srpskim pravosudnim organima na graničnom prelazu Horgoš.

Anelov otac, Ahmo Papić koji je u završnoj reči od suda tražio maksimalnu kaznu za Muhoviće, rekao je juče novinarima da je dobro što su suružnici dobili maksimalnu kaznu zatvora, ali da njegovog sina, ništa ne može vratiti.

"Oni će jednog dana možda izaći iz zatvora a moj sin se nikada neće vratiti. Moji unučići ostali su bez oca, snaha bez muža", rekao je Papić.

Tokom suđenja Mubera je ćutala, dok je Senad pred sudom izjavio da mu je žao zbog svega što se desilo i da on nije ubio Anela.

(Kurir.rs/Z.Š.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track