TUŽITELJKU NAZVALA GADUROM I OPSOVALA JE: Težak skandal na suđenju Jeleni (27) za ubistvo starice iz Zemuna
Foto: Printscreeen Facebook, Jelena Rafailović

viši sud u beogradu

TUŽITELJKU NAZVALA GADUROM I OPSOVALA JE: Težak skandal na suđenju Jeleni (27) za ubistvo starice iz Zemuna

Crna Hronika -

Porodica Jelene Špagović (27), koja se sumnjiči da je 15. juna 2019. ubila penzionerku Majdu Garović (80), napala je u hodniku Palate pravde zamenicu višeg javnog tužioca u tom predmetu.

U pauzi suđenja sestra optužene prišla je tužiteljki, nazvala je gadurom, opsovala je i navodno joj zapretila. Veći incident sprečila je sudska straža, koja je Špagovićkinu sestru izbacila iz zgrade.

Jelena Špagović
foto: Privatna Arhiva

- Sram bilo njenu sestru, ubila je ženu, otac joj se ubio zbog onoga što je uradila, neka kaže zašto je brat ne obilazi u zatvoru - dobacio je neko od prisutnih, aludirajući na oca Jelene Špagović Sašu Dujovića, potpredsednika Srpske desnice, koji je preminuo krajem jula.

Inače, Jelena Špagović priznala je da je ubila staricu s kojom se družila i od nje pozajmljivala novac, ali je rekla da koristoljublje nije motiv.

Momčilo Dujović, Maja Gavrović, Jelena Spagović
foto: Privatna Arhiva

- Majda je došla kod mene i posvađale smo se, zapretila je da će mužu reći da mi je pozajmila novac. Gurale smo se i ja sam uzela šolju i udarila je. Počela je da krvari, pao mi je mrak na oči, izgubila sam kontrolu. Udarila sam je i činijom - izjavila je i rasplakala se, tvrdeći da se psihički oseća loše, naročito otkako joj je umro otac.

Kurir.rs/ J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track