PREGAZIO PEŠAKA PA BEŽAO U KONTRASMERU: Kamere otkrile ko je kriv za gaženje neidentifikovanog muškarca
Foto: RTS Printscreen

filmski obrt

PREGAZIO PEŠAKA PA BEŽAO U KONTRASMERU: Kamere otkrile ko je kriv za gaženje neidentifikovanog muškarca

Crna Hronika -

U. V. (28), koji je uhapšen zbog sumnje da je on 9. oktobra skrivio saobraćajnu nesreću u Ulici kneza Miloša, u kojoj je nastradao neidentifikovani pešak, preko kog je potom, prema prvim rezultatima istrage tek potom prešao vozač taksi vozila sutra bi trebalo da bude saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. Kako je saopštilo tužilaštvo, filmski obrt u istrazi gaženja pešaka dogodio se nakon preliminarnih rezultata obdukcije koji su pokazali da na telu nastradalog ima delova sitnog stakla, a da na taksi vozilu osumnjičenog M. T. nije bilo nikakvih oštećenja.

- Inspektori UKP Trećeg odeljenja PU za grad Beograd su po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu pribavili nove video zapise sa saobraćajnih kamera i ponovo pregledali sve prethodno pregledane video zapise, te su utvrdili da je u ulici Kneza Miloša u blizini kućnog broja 70 došlo do kontakta vozila marke „Polo" i oštećenog, na taj način što je oštećeni prelazio kolovoz ulice Kneza Miloša dolazeći vozilu sa leve strane gledano iz pravca Ulice Kralja Milana ka Mostarskoj petlji, a vozilo „polo", koje se kretalo iz pravca Ulice kralja Milana ka Mostarskoj petlji, je udarilo pešaka prednjom levom stranom vozila da bi potom vozač vozilom napustio lice mesta, na taj način što je ušao u jednosmernu ulicu Višegradsku u kontra smeru, zatim u ulicu Sarajevsku, te se udaljio ka Pančevu - saopštilo je tužilaštvo.

telo, Takovska, muškarac, pronađen mrtav muškarac, Glavna pošta
foto: RTS Printscreen

Podsetimo, posle nesreće, uhapšen je taksista M. T. zbog sumnje da je pregazio pešaka koji je bio na ulici, a zatim ga automobilom "vukao" ispod svog vozila sve do Takovske ulice gde je pešak ostao da leži u desnoj traci, a vozač nastavio da vozi.

Na saslušanju, kako je Kurir pisao, M. T. je izjavio da nije osetio da je prešao preko čoveka.

Kurir.rs/ J. Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track