Najnovije vesti

čeka saslušanje u Tužilaštvu za organizovani kriminal

HRKALOVIĆKIN ADVOKAT OTKRIVA DETALJE: Ovako je danas uhapšena Dijana (KURIR TV)

Crna Hronika
20:25h

Bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović pozvana je danas u 15 sati da se javi u Sektor unutrašnje kontrole (SUK) , a dva sata kasnije ona se odazvala i to u pratnji svojih advokata.

1 / 6 Foto: Marina Lopičić

Kako se saznaje, ubrzo nakon što je stigla u SUK uručeno joj je rešenje o hapšenju, nakon čega je, zajedno sa inspektorima otišla u svoj stan gde je izvršen pretres.

"Moja branjenica Dijana Hrkalović pozvana je danas u 15 sati u SUK. Oko 17 sati, došli smo zajedno u tu službu i nedugo potom ona je uhapšena. U SUK se u tom trenutku nalazio i Dejan Kovačević (bivši načelnik Uprave kriminalističke policije), dok je rešenje o hapšenju uručio policijski službenik I. P. Odatle se Hrkalović uputila u stan gde je izvršen pretres koji je okončan u 19:20", kaže advokat Nenad Tasić.

Kako se saznaje, Dijana bi uskoro trebalo da bude saslušana u Tužilaštvu za organizovani kriminal, u prisustvu trojice branilaca. Pored Tasića, nju će zastupati i Sead Spahović i Ahmed Delimeđac. Niko od njih nije mogao da potvrdi zbog čega je tačno Hrkalović privedena, već očekuju da će to saznati od postupajućeg zamenika tužioca.

Podsetimo, Hrkalović je danas privedena, stan joj je pretresen, a kako se saznaje, u pitanju je istraga u vezi sa uklanjnjanjem tragova u slučaju ubistva karatiste Vlastimira Miloševića, a za koje je volšebno oslobođen Veljko Belivuk.

(Kurir.rs/Nova)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja