UBICA ĐOKIĆA POBEGAO CRVENIM VOZILOM? POLICIJA ISPITUJE MEŠTANE: Da li neko vozi takav auto? Nova misterija u selu Moravac
Foto: Kurir/M.S.

istraga se nastavlja

UBICA ĐOKIĆA POBEGAO CRVENIM VOZILOM? POLICIJA ISPITUJE MEŠTANE: Da li neko vozi takav auto? Nova misterija u selu Moravac

Crna Hronika -

Prema navodima meštana, današnje prisustvo policije u Moravcu ipak nije bilo samo deo rutinske potrage za izvršiocem, već su se bavili konkretnim tragom.

Kako se saznaje od izvora iz istrage, pojačano prisustvo policije u Moravcu deo je opsežne istrage nezapamćenog zločina, tačnije ubistva porodice Đokić. Policija češlja teren i bukvalo ide ok kuće do kuće. Kako su meštani Moravca rekli, oni se raspituju za mali crveni automobil. Da li neko od meštana poseduje takav..Ko ga vozi?

- Raspitivali su se za neko malo crveno vozilo, da li ga je neko video, da li neko od nas ima takav automobil. Pretpostavljam da je to vozilo verovatno primećeno na snimcima video kamera koje je policija uzela. I ranije se pominjao neki crveni automobil kao sumnjiv, ali od jutros ga baš traže - kazao je jedan stanovnik ovog sela.

porodica Đokić, policija, Moravac
foto: Kurir/M.S.

Ne može ni muva da proleti

Pripadnici Interventne brigade PU Niš, aleksinačka i saobraćajna policija rano jutros ušli su u Moravac. Saobraćajna policija postavila je vozila na ulaz u selo iz pravca Žitkovca, mada nije bilo zaustavljanja automobila niti kontrolisanja vozača, primetno je bilo da se prati ko ulazi i izlazi iz ovog mesta.

Oko podneva, saobraćajna policija premestila se u suprotni pravac, odnosno na izlaz iz Moravca ka Tešici. Istovremeno, dva policijska kombija stajala su na raskrsnici glavnog puta kroz Moravac i puteljka koji vodi ka tzv. Dudinim Barama, mestu gde su 2. oktobra pronađena tela Gorana Đokića, njegove supruge Gordane i dvadesetpetogodišnje ćerke Lidije.

(Kurir.rs/Informer)

00:17

POTRAGA ZA UBICAMA ĐOKIĆA: Policija upala u selo Moravac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track