02:50

JUTRO POSLE HAPŠENJA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO ĐOKIĆA: Kurir televizija ispred kuće Gorana Džonića, u selu muk

muk

MORAVAC JUTROS SABLASNO PUST: Reporter Kurira ispred kuće osumnjičenog za ubistvo Đokića NEMA ŽIVE DUŠE NA ULICAMA

Crna Hronika -

Posle prvobitnog šoka zbog saznanja da je za trostruko ubistvo porodice Đokić osumnjičen Goran Džonić, brat od tetke ubijenog Gorana, u selu Moravac i čitavom Aleksincu zavladao je muk!

Kako javlja reporter Kurir televizije, Moravskom ulicom, pored kuće osumnjičenog rođaka, inače penzionisanog vatrogasca, koji je sinoć uhapšen zbog sumnje da je počinio ubistvo Gorana, Gordane i Lidije, prođe tek po koji komšija.

Hapšenje je odigrano skoro mesec dana posle monstruoznog zločina, a na imanju Džonića pronađen je i novac za koji se tvrdi da pripada ubijenoj porodici. Takođe, izvor iz istrage navodi da su pronađeni i predmeti koji se povezuju sa očigldno unapred pripremljenim ubistvima.

Da podsetimo, komšije navode da su braća od tetke bili bliski, Đokić mu je pozajmljivao automobil i nikada nisu imali međusobnih problema. Uhapšeni je živeo svega četiri kuće od doma porodice Đokić.

Osumnjičeni je prisustvovao i sahrani ubijenih rođaka.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:21

EKSKLUZIVNO ZA KURIR OTAC OSUMNJIČENOG ZA MONSTRTUOZNO UBISTVO ĐOKIĆA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track