NADRILEKARKI OLGICI ODREĐEN PRITVOR: "Ruske usne" radila u stanovima na dan!
Foto: Printscreen/Instagram

istraga

NADRILEKARKI OLGICI ODREĐEN PRITVOR: "Ruske usne" radila u stanovima na dan!

Crna Hronika -

Olgica Lončar, koja je uhapšena pri povratku iz Hrvatske sa torobm u kojoj je imala 50.000 evra, danas je, posle saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu određen pritvor do 30 dana, zbog opasnosti da bi poravkom na slobodi ona u kratkom periodu ponovila krivično delo. Kako Kurir nezvanično saznaje, ona je negirala da je pacijentkinjama koje su je kontaktirale preko Instagrama izvodila zahvate "ruskih usana", a da za to nije imala adekvatno znanje.

Kako Kurir sazanje, ona je posle hapšenja priznala da je tretmane izvodila u Hrvatskoj, Bosni i Srbiji, ali je tvrdila da je prošla obuke i dobila sertifikate i licence.

- Olgica Lončar, kako se sumnja, ne samo što je izvodila tretmane nad pacijentkinjama kojima je bez odgovarajuće licence ubrizgavala hijeluron u usne i lice, već je držala i obuke drugim osobama koje su želele da se bave istim poslom i izdavala im sertifikate.

Obuke je držala u takozvanim stanovima na dan, koje je izmajmljivala najčešće na Novom Beogradu - otkriva izvor i dodaje da nadrilekarka nije negirala ove navode, ali je izjavila da je prestala da se bavi tim poslom kada je na televiziji čula da ne sme da se bavi antiejdžing medicinom bez odgovarajuće dozvole Ministarstva zdravlja.

Podsetimo, pre Olgice Lončar, zbog istog krivičnog dela istraga postupci su pokrenuti i protiv Olgice Markanović, kao i Save Kneževića.

Kurir.rs/ J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track