LJUBA ZEMUNAC I ON BILI SU STRAH I TREPET! Momira Šoškića ubila je korona, a njegov brat Momčilo je s Magašem delio I DOBRO I ZLO!
Foto: Printskrin/Facebook Legende devedesetih

LJUBA ZEMUNAC I ON BILI SU STRAH I TREPET! Momira Šoškića ubila je korona, a njegov brat Momčilo je s Magašem delio I DOBRO I ZLO!

Crna Hronika -

Momir Šoškić, jedan od žestokih momaka iz vremena devedesetih godina, koji je preminuo danas od posledica korona virusa, bio je veliki prijatelj Ljubomira Magaša, poznatijeg kao Ljuba Zemunac.

Inače, Momir je brat poznatog Momčila Šoškića koji je kao i Momir, proveo sa Ljubom njegovih poslednjih pet godina života i na čijim je rukama Zemunac izdahnuo.

Momir, koji je danas preminuo, za razliku od brata Momčila Šoškića bio je daleko od reflektora i javnog života.

Momčilo se u poslednje vreme često pojavljivao ispred malih ekrana, a gostujući u emsiji koja se prikazuje na Balkan info kanalu, pričao je o svom životu, a između ostalog naveo je da bi snimio tri filma o svom životu.

spomenik ljubi zemuncu
spomenik ljubi zemuncufoto: Jutjub Printskrin

- U prvom filmu bi to bio žestoki momak koji je naučio da brzo rešava konflikte, kome je Ljuba Zemunac bio kao brat, koji je prošao asfalt zapadne Evrope i koji zbog odbijanja da radi za službu postaje njena meta. Čovek koji je mrzeo nepravdu, a uvek voleo da isteruje pravdu, pogotovo kada mu je na rukama umro njegov brat Ljuba, s kojim nije delio samo dobro, nego i zlo u vidu zatvorskih dana. Njih dvojica su i u zatvoru bili strah i trepet za policiju, a ne samo na slobodi kada su život živeli punim plućima, ne bojeći se opasnosti koje takav život nosi sa sobom. Ipak, tvrdi da je znao kako da pliva u bari punoj krokodila. Recept za pobedu nad smrti je bila mudrost i snalažljivost - rekao je u TV emisiji.

- U drugom filmu Momčilo Šoškić bi bio dete kome je otac sa sedam godina počeo da ugovara tuče, pa je vrlo brzo postao opasno dobar bokser koji je svoje znanje koristio da pomogne ljudima da naplate svoja potraživanja i gde je uglavnom bilo dovoljno samo da se pojavi - naveo je on.

Kako je dodao, treći film bi predstavio dečaka koji je upao u bunar iz koga su ga izvadile nepoznate sile, "iste one koje ga vode kroz čitav život pokazujući mu kuda da ide".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track