DETALJI NESREĆE SA JUGIĆEM U KOJEM JE BILO NJIH ŠESTORO?! Pogledajte zgužvani auto, unutra bila i dva dečaka od 8 i 10 godina
Foto: Kurir/S.U.

Na izlazu iz Ruskog Sela kod Kikinde

DETALJI NESREĆE SA JUGIĆEM U KOJEM JE BILO NJIH ŠESTORO?! Pogledajte zgužvani auto, unutra bila i dva dečaka od 8 i 10 godina

Crna Hronika -

KIKINDA - Na izlazu iz Ruskog Sela prema Srpskoj Crnji, tokom prepodnevnih časova, M.P. (43) iz Ruskog Sela, vozač putničkog vozila "jugo", iz neutvrđenih razloga, sleteo je sa puta i udario u stub ulične rasvete. Povređeni vozač i putnici, među kojima su bila i dva dečaka, najpre su zbrinuti u kikindskoj bolnici.

Kako saznaje Kurir, vozač M.P. u međuvremenu je prebačen u novosadski Klinički centar. Iz Opšte bolnice u Kikindi, u KCV su prebačena i dva dečaka. Putnica u vozilu N.P. (36) zadobila je teške telesne povrede, dok je u vozilu bio i R.P. (37). Svi iz smrskanog "juga" su iz Ruskog Sela.

Nakon ukazane pomoći dečak (15) je pušten na kućno lečenje.

Rusko Selo, Saobraćajni Udes, Jugo Zastava, Jugo
foto: Kurir/S.U.

I prethodne noći nesreća sa smrtnim ishodom

Prethodne noći, na putu između Kikinde i Tobe, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedno lice nastradalo.

Prema dosad raspoloživim podacima, vozač je izgubio kontrolu nad vozilom i poginuo.

Kikinda, opšta bolnica
foto: Kurir/S.U.

Stradao je muškarac (55) iz okoline Kanjiže, a njegov identitet polija nije saopštila. Pod kojim okolnostima je došlo do ove nesreće biće poznato nakog istrage, a nadležno tužilaštvo naložilo je obdukciju.

Kurir.rs/S.U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track