NAJNOVIJI DETALJ IZ ISTRAGE O SVIREPOM UBISTVU FAMILIJE ĐOKIĆ: Sutra na saslušanju čovek koji je Goranu Džoniću pravio prigušivač
Foto: Kurir, Privatna Arhiva

likvidacija porodice đokić

NAJNOVIJI DETALJ IZ ISTRAGE O SVIREPOM UBISTVU FAMILIJE ĐOKIĆ: Sutra na saslušanju čovek koji je Goranu Džoniću pravio prigušivač

Crna Hronika -

NIŠ - Čovek koji je Goranu Džoniću, osumnjičenom za ubistvo porodice Đokić, pravio prigušivač, biće sutra saslušan.

Kako Kurir saznaje, sutra će u Tužilaštvu biti saslušan mladić koji je vozio Gorana Džonića od sela Tešice do Moravca kada je sakrio skuter kao i radnik na pumpi koji mu je sipao gorivo.

- Sumnja se da je Džonić na pumpi kupio gorivo koje je korišćeno prilikom ubistva Đokića za spaljivanje tela i automobila - kaže izvor iz istrage.

01:24

DŽONIĆEVI SINOVI MORALI DA PRIMETE DA ŽIVE SA UBICOM! Posebno je zanimljiva JEDNA stvar

Do Gorana Džonića (59), osumnjičenog za ubistvo svog brata od tetke Gorana Đokića (57), snaje Gordane (56) i bratanice Lidije (25), policija je najverovatnije došla zahvaljujući tome što su ga prijavili ljudi koji su mu navodno napravili prigušivač za pištolj, a kojima je nedavno vratio veću količinu novca, podsećaju i Novosti. Istražitelji su u Džonićevom stanu u Aleksincu pronašli i pištolj iz kog je, kako se sumnja, ubijeno troje Đokića, a nađen je i skuter, kojim se, navodno, dovezao do mesta gde ih je sačekao.

Kurir.rs/J.I.

Bonus video:

13:17

GORDANA MIŠEV I MLADEN RADULOVIĆ: Šta povezuje ubistvo Jelene Marjanović i likvidaciju porodice Đokić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track