PRETUČEN MUŠKARAC U VRNJAČKOJ BANJI: Tukli ga dok nije izgubio svest, pa ga išutirali! Policija POHAPSILA BATINAŠE!
Arhivska fotografija, Foto: MUP Srbije

Napad

PRETUČEN MUŠKARAC U VRNJAČKOJ BANJI: Tukli ga dok nije izgubio svest, pa ga išutirali! Policija POHAPSILA BATINAŠE!

Crna Hronika -

Tridesepetogodišnji Marko T. pretučen je danas u Vrnjačkoj Banji, a brzom reakcijom policije napadači su privedeni. Kako saznajemo, prebijeni mladić ranije je dobio pretnje, a danas su ga trojica napadača pretukla.

Najpre su ga prebili, a kada je izgubio svest nastavili da ga šutiraju, ispričao je policajcima Marko T. Posle napada, batinaši su seli u vozilo i udaljili se sa lica mesta, ali efikasnom akcijom policije privedeni su posle samo nekoliko sati.

Pretučeni je dodao u policji da mu je pre izvesnog vremena pretio D. S., i tužiocima ostavio broj telefona sa koga mu je prećeno.

Marko T. je naveo da je uplašen za svoju, ali i bezbednost svoje porodice, naročito supruge koja je u šestom mesecu trudnoće. Dodao je da je D. S. muž njegove stastike, sa kojom je u fazi razvoda, i da mu je D. S. pre izvesnog vremena pretio da će poslati nekoga da ga prebije. Nažalost, pretnje su se danas obistinile.

Kako saznajemo u tužilaštvu, svastika pretučenog Marka, J.S. ranije je prijavila supruga D. S. zbog pretnji, a Marko T. je dodao da joj je pomagao finansijski i u vezi sa pravnom pomoći.

Inače, Prvi osnovni sud je 7. septembra ove godine odredio meru zabrane prilaska i komuniciranja D. S. prema J. S.

Istaga o ovom slučaju je u toku.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track