UMOBOLNO! POLICIJA OSTALA ZGROŽENA: Rođak Malčanskog Berberina snimao seks s bolesnom ćerkom i PODVODIO je preko Fejsbuka
Foto: čitalac Kurira

jezivo

UMOBOLNO! POLICIJA OSTALA ZGROŽENA: Rođak Malčanskog Berberina snimao seks s bolesnom ćerkom i PODVODIO je preko Fejsbuka

Crna Hronika -

Muškarac s juga Srbije koji je uhapšen u akciji "Armagedon" već je privođen zbog podvođenja devojčice. Navodno je priveden pa pušten fotograf koji ih je fotografisao

Muškarac s juga Srbije, inače dalji rođak serijskog silovatelja Ninoslava Jovanovića - Malčanskog Berberina, uhapšen je u akciji "Armagedon" zbog sumnje da je sa svojom maloletnom ćerkom (16) imao seksualne odnose, koje je snimao i slao ih preko društvene mreže Fejsbuk i tako joj nalazio klijente!

Kako nezvanično saznajemo, rođak Malčanskog Berberina, osuđenog na doživotnu robiju zbog otmice i zlostavljanja deteta, priveden je i u jednoj od ranijih akcija, ali se tada samo sumnjičio da je ćerku podvodio ljudima od 32 do 73 godine starosti. U poslednjem hapšenju, navodno su pronađeni i snimci koji su zgrozili i najiskusnije inspektore.

Priveden i pomagač

- Na mrežama su navodno pronađeni snimci seksa između oca i ćerke, a što je još strašnije, ne radi se o materijalu koji su sami snimali, već se sumnja da su imali pomagača. Navodno, uhapšen je jedan fotograf koji je snimao oca i ćerku, ali je on pušten pošto ga u svojim iskazima nisu pomenuli ni otac ni devojčica - priča naš dobro obavešteni izvor.

Prema nezvaničnim saznanjima, devojčica ima određene razvojne poteškoće i nije svesna onoga što se dogodilo.

- Ona je i ranije slala svoje nage snimke muškarcima, ali zbog razvoja koji nije u granicama normalnog u tome nije uviđala nikakav problem. Imala je dva profila na Fejsbuku, a jedan je kontrolisao njen otac i podsticao je da šalje snimke i slike ljudima. Na saslušanju je delovala kao da apsolutno ne vidi ništa loše u tome što je imala seks s rođenim ocem, koji je na sve to snimao i slao dalje - otkriva izvor Kurira.

Sličan slučaj

V. J. iz jednog sela u Vojvodini osuđen je pravosnažno na 20 godina robije jer je svoju ćerku podvodio migrantima, ali i snimao seksualne odnose s njom.

- On je uhapšen nakon što je prijateljima s Fejsbuka slao snimak seksa sebe i svoje ćerke. Teretio se za obljubu, a ispostavilo se da je nesrećnu devojčicu podvodio migrantima, s kojima je navodno i on imao seksualne odnose - rekao je izvor.

Hraniteljska porodica

- Devojčica je izmeštena iz kuće, poslata je u hraniteljsku porodicu i tamo joj je dobro, hranitelji je lepo paze i izuzetno su joj posvećeni. Potpuno je komunikativna, ide u školu i ponaša se normalno. Ona definitivno oca ne krivi za svoju sudbinu - rekao je sagovornik našeg lista.

Naš izvor podseća i da je tokom leta uhapšeno više desetina muškaraca koji su bili u kontaktu sa ovom devojčicom.

- Nakon hapšenja ispostavilo se da svi komuniciraju sa istim detetom, a na saslušanju su se ona i otac ponašali čudno. Pregledom njegovog telefona i kompjutera utvrđeno je da je on u kontaktu s mnogo pedofila, te da ćerku praktično podvodi.

Kurir.rs - Marko Smiljković

bonus video:

03:14

SLEDI KLJUČNI KORAK U ISTRAZI PROTIV DŽONIĆA: Osumnjičeni za ubistvo Đokića više ne zna ni šta priča

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track