OGLASILO SE TUŽILAŠTVO POVODOM ŠAMARANJA MARIJE KARAN: Prikupljaju se dokazi, biće uzeti video snimci i izveštaj lekara
Foto: ATA Images

INcident u centru Beograda

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO POVODOM ŠAMARANJA MARIJE KARAN: Prikupljaju se dokazi, biće uzeti video snimci i izveštaj lekara

Crna Hronika -

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da su naložili policiji da prikupi sve neophodne informacije u vezi sa incidentom, koji se jutros dogodio u Francuskoj ulici.

Podsetimo, komšije su prijavile policiji galamu i vrisku, kao i da su u automobilu "porše" videli glumicu Mariju Karan i njenog dečka Vladimira Balabana.

- Nakon prikupljenih dodatnih informacija u vezi događaja u kome je učestvovala glumica M. K. naloženo je inspektorima PS Stari grad da dostave detaljan izveštaj, nakon čega će tužilaštvo proceniti da li u radnjama ima elemenata krivičnog dela ili prekršaja. Provere će se obaviti i preko Centra za socijalni rad, a i pribaviće se izveštaji o zadobijenim povredama, zatim video zapisi i sve ostalo što je neophodno radi donošenja odluke - saopštili su iz Prvog tužilaštva.

dečko marije karan
dečko marije karanfoto: Facebook Printscreen

Podsetimo, navodno, do sukoba je, došlo nakon što je Balaban izašao iz restorana u kome je bio sa Marijom Karan, a gde je došlo do verbalne rasprave i tada ju je udario otvorenom šakom u glavu, odnosno lupio joj je šamar. Glumica je zatim uzela tegove i protivpožarni aparat i njima razbila zadnje staklo na njegovom "poršeu". Nakon toga Balaban je završio u policiji, a glumica u Urgentnom centru.

(Kurir.rs - J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track