KOMŠIJE OTKRILE KO JE MLADIĆ KOJI JE IZBO POLICAJCE U SREMČICI: Tukao majku, macolom im razvalio stepenište i lupao im na vrata
Foto: Printscreen/Facebook

živeli u strahu

KOMŠIJE OTKRILE KO JE MLADIĆ KOJI JE IZBO POLICAJCE U SREMČICI: Tukao majku, macolom im razvalio stepenište i lupao im na vrata

Crna Hronika -

Uroš K. (31) iz beogradskog naselja Sremčica, osumnjičen da je u subotu prvo izbušio gume na automobilima svojih komšija, a potom lovačkim nožem izbo dvojicu policajca, S. Đ. i U. K., koji su došli na poziv građana, tereti se za pokušaj teškog ubistva, a njegovi susedi kažu da im ovaj mladić godinama pravi probleme, zbog čega su živeli u strahu.

Sremčica, izboden policajac
foto: Ata images, Kurir

Napad na policajce, koji su došli na poziv građana, dogodio se ispred zgrade u kojoj stanuje osumnjičeni. Uhapšenom Urošu K., kako kažu njegove komšije, ovo nije prvi haos koji je napravio.

uroš k.
uroš k.foto: Facebook

- Nadamo se da je policajac dobro, a da on neće skoro izaći na slobodu. Od kad se doselio ovde sa majkom pre 10 godina, ne prestaje da nas uznemirava. Na vrata nam zvoni kad god mu padne na pamet, traži nam pare, hranu, cigarete, zatim zahteva da mu kuvamo kafu - kažu žitelji zgrade u Sremčici i dodaju:

policija savladala napadača uroša k.
policija savladala napadača uroša k.foto: Kurir

- Njega kad uhvate te bubice, napravi krš i lom. Pre mesec dana je napao i svoju majku, mislim da ju je tukao i ona ga je prijavila policiji. Tada su ga odvezli u psihijatrijsku ustanovu, ali je majka posle nekoliko dana potpisala saglasnost da se on vrati kući, a ona je pobegla kod ćerke, tako da trenutno nije ovde.

Komšije kažu i da je Uroš K. i pre nekoliko meseci napravio veću štetu u zgradi.

uroš k. je lovačkim nožem bušio gume komšijama koje su se parkirale ispred zgrade
uroš k. je lovačkim nožem bušio gume komšijama koje su se parkirale ispred zgradefoto: Kurir.rs

- Macolom je razlupao stepenište na ulazu. Komšinici je na nov auto stavio tegove i nije hteo da ih skine. Ćerku od komšije je pre nekoliko dana napao - kažu oni:

- Nepredvidiv je i nikad se ne zna sa njim šta vas čeka. Njegova majka nas je od početka ubeđivala da je on tužan zbog smrti oca, ali vremenom smo shvatili da ima ozbiljan problem.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track